BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Varna Bulgarien 2019

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Bulgarien, officiellt Republiken Bulgarien, är ett land som ligger i sydöstra Europa. Det gränsar till Rumänien i norr, Serbien och Makedonien i väster, Grekland och Turkiet i söder och Svarta havet i öster.

Varna är ett hem för tusentals forskare och studenter. De är oftast inlärd till de högklassiga lärande institutioner finns här. Du vill studera ekonomi eller naturvetenskap relaterade kurser, erbjuder denna stad en idealisk plattform för att förbättra din utbildning.

Jämför kandidatprogram in Varna i Bulgarien 2019

sökresultat funna Filter

Varna University of Management
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2019 Bulgarien Varna

Kandidatexamen i International Business Management

Varna University of Management
Campusstudier Deltid 3 år Oktober 2019 Bulgarien Varna

Det internationella affärs- och förvaltningsprogrammet är utvecklat till följd av det växande behovet av specialister inom internationell verksamhet på globala marknader. Denna kurs ger dig möjlighet att utveckla dig själv som en högkvalificerad affärschef som svarar mot kraven på de globala marknaderna och internationella organisationer.

Kandidat i gästfrihet och kulinarisk konst

Varna University of Management
Campusstudier Heltid 3 - 4 år Oktober 2019 Bulgarien Varna

Hospitality and Culinary Arts-programmet är det enda akademiska examensprogrammet i Östeuropa som passar alla som är passionerade för matlagning och jagar karriärutveckling som professionell kock eller vill bli nästa globala Michelin-stjärnahållare. Som en del av denna kurs kommer du att bli ett steg bortom "standard kulinariska konster" -studier och komma närmare den verkliga konst- och kulinariska revolutionen genom att införliva experimentella matlagningsmetoder.