Filter
Kandidatexamen
Bulgarien Sofia Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen in Sofia Bulgarien 2019

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Bulgarien högskoleutbildning ger studenterna undervisning lån samt andra subventionerade måltider samtidigt lära på lärosätena. Efter en elev fullföljer sina studier, kan han eller hon gå med näringslivet med den kompetens som förvärvats från högre utbildning.

Sofia är huvudstad och största staden i Bulgarien, har många prestigefyllda högre lärcentrum som är globalt erkänd. De universitet och högskolor tusentals anmäler sig hos elever årligen för att tillgodose den höga efterfrågan på utbildning. Saint Clement av Ohrid universitet Sofia är mycket uppskattad här.

Jämför kandidatprogram in Sofia i Bulgarien 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

VUZF University

Utbildningen i finansprogrammet vid VUZF-universitetet utmärks av studiet av klassiska discipliner samtidigt som man tillämpar moderna metoder för undervisning och tvärve ... [+]

Om programmet

Utbildningen i finansprogrammet vid VUZF-universitetet utmärks av studiet av klassiska discipliner samtidigt som man tillämpar moderna metoder för undervisning och tvärvetenskaplig inriktning.

Ett nytt utseende på organisationsfinansiering ges, inklusive kunskap inom affärsspecialområdet, studerar IT-systemets roll och mänskliga faktor för framgångsrik ekonomisk förvaltning.

Nyckelkompetenser

Utexaminerade kommer att:

känna till principerna för ekonomisk förvaltning ha kunskap om hur man investerar och framgångsrikt hanterar finansiella medel ha kompetens att analysera finansiella resultat och att fatta rätt ledningsbeslut vara medveten om principerna om att finansmarknaderna fungerar. Insikt ... [-]
Bulgarien Sofia
October 2019
Heltid
Deltid
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska