BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen i Pernik Bulgarien 2019/2020

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Bulgarien har funnits i mer än 13 århundraden i Europa, som förbinder öst och väst. Internationella studenter passar lätt in i bulgariska kulturella samhället och njuta av ett liv fyllt av spänning, nöje och kreativitet.

Jämför kandidatprogram i Pernik i Bulgarien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Bachelor i Grön Energetik

European Polytechnical University
Campusstudier Heltid Oktober 2019 Bulgarien Pernik

Kandidatprogrammet i Grön Energi är ett teknikprogram med miljöfokus, inriktat på prioriterade områden av energikällor - energieffektivitet och alternativa energikällor med reducerade utsläpp för så kallad hållbar utveckling.

Kandidatexamen i tillämpad datavetenskap

European Polytechnical University
Campusstudier Heltid Oktober 2019 Bulgarien Pernik

Programmets specifika mål är att ge eleverna kunskaper, färdigheter, vanor, attityder och värderingar som är relevanta för de moderna, snabbt utvecklade datorsystemen och programvarutekniken. För att uppnå ökad rörlighet för kandidatexamen, läggs tonvikten på kombinationen av klassisk kunskap och praktiska färdigheter.

Kandidatexamen i civilingenjör

European Polytechnical University
Campusstudier Heltid Oktober 2019 Bulgarien Pernik

Civilingenjör är en av de mest populära och erkända specialiteterna i de utvecklade marknadsekonomierna. Det ger professionella för alla byggnads- och administrativa ämnen - teknik, konstruktion, rådgivning och expertrådgivning, kommunala och statliga organ.