BACHELORSTUDIES

2 kandidatprogram på distans i Bulgarien

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Att handskas med offentliga universitet är långt från ett optimalt alternativ. Privata skolor ger mycket bättre stöd i distansutbildning upplevelse. Flera online-universitetet drar lärare och studenter på stora avstånd från hela världen. Detta ökar markant den mångfald i en distansutbildning klassrum och producerar utmanande samtal bland dem från enormt olika samhällen, regioner och avlägsna kulturer.

Undervisningsministeriet övervakar ofta utbildning i Bulgarien. De studenter som bedriver högre utbildning i högskolan får ofta en viss procent av regeringens sponsring för att de framgångsrikt slutföra sina studier.

De 2 bästa kandidatprogrammen på distans i Bulgarien 2020

2 Resultat i Master, Bulgarien, Distansutbildning Filter

Bachelor of Finance

VUZF University
Kandidatexamen
Okt 2020
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier
Internet

Utbildningen i finansprogrammet vid VUZF University utmärks av studiet av klassiska discipliner samtidigt som man tillämpar moderna metoder för undervisning och tvärvetenskapl ...

Läs mer

University of Leicester BSc i mänsklig resurshantering

Stafford
BSc
<
Deltid
Engelska
Internet

En kandidatexamen i mänsklig resurshantering från University of Leicester ger dig möjlighet att bygga vidare på teorier och ämnen som undersöker organisatoriskt beteende, anst ...

Läs mer