BACHELORSTUDIES.SE

Se de 110 mest populära kandidatprogrammen i Brasilien 2019

Om du letar efter ett högkvalitativt kandidatprogram i ett spännande land bör du överväga att ta en kandidatexamen i Brasilien. Brasilien har en fascinerande kultur och väldigt mycket att erbjuda internationella studenter. Studenter som tar en kandidatexamen i Brasilien kommer knappast uppleva en tråkig dag. De kan njuta av utmärkt mat, festivaler, dynamiska städer, vackra stränder, sport och musik. I Brasilien finns också en otroliga biologisk mångfald och gott om möjligheter till friluftsliv.

På grund av Brasilien alltmer framträdande plats i världsekonomin som en global aktör är landet ett utmärkt val som studiedestination. Brasilien erbjuder en mängd olika program på kandidatnivå vid offentliga och privata universitet. Kandidatprogram i Brasilien är av hög kvalitet, med moderna faciliteter och mycket kunniga lärare. Några av de mer populära kandidatprogrammen i Brasilien är programmen i nationalekonomi, företagsekonomi, statsvetenskap, miljöstudier och ekologi och utvecklingsstudier.

Bläddra igenom kandidatprogrammen i Brasilien nedan och hitta den utbildning som passar dig!

sökresultat funna Filter

American Academy Undergraduate Program

Pontifícia Universidade Católica do Paraná - PUCPR
Campusstudier Heltid 4 år February 2020 Brasilien Curitiba Amerikas förenta stater Kent + 2 fler

American Academy är PUCPR: s internationella grundutbildningsprogram i samarbete med Kent State University (Ohio - USA). Det innovativa initiativet kombinerar det bästa av nordamerikansk högre utbildning till det bästa universitetet i staten Paraná, Brasilien.

BDes 3: e år / International Class

L’École De Design Nantes Atlantique
Campusstudier Heltid 1 år August 2019 Frankrike Nantes Brasilien São Paulo Kina Shanghai Indien Pune + 6 fler

Den internationella klassen välkomnar franska studenter och internationella studenter av olika nationaliteter som vill ansluta sig till ett MDes-program genom det tredje (vilket är sista) året på kandidatexamen. Dess syfte är också att välkomna studenter från våra partners skolor för en akademisk utbytessemester.

Graduation in Fashion Design

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Campusstudier Heltid 3 år February 2020 Brasilien São Paulo

Hela Fashion System behandlade djupt en kurs som förbereder studenten att agera på den konkurrensutsatta globala marknaden - konsumenter, identiteter och trender, skapande och utveckling av produkter, bild och kommunikation av Fashion och dess företag.

Kemiteknik

Universidade São Francisco (USF)
Campusstudier Deltid 10 - 10 terminer March 2020 Brasilien São Paulo

Den kemiska ingenjör är en professionell kan omvandla råmaterial till produkter genom utveckling och / eller förbättring av tillverkningsprocesser i liten eller stor skala. Den kan utforma och styra konstruktion, montering, installation och drift av utrustning och fabriker där den utför beredning eller kemisk behandling produkter. Genomföra undersökningar i syfte att kontrollera de olika operationssteg, produktionsmöjligheter för kommersiella ändamål, alltid syftar till att minska produktionskostnaderna och miljöpåverkan, samt bättre kvalitetskontroll. Det är också kemiingenjör inspektera och samordna aktiviteter för arbetstagare med ansvar för kemiska produkter och system.

Examen i administration

Faculdades Integradas Campos Salles (FICS)
Campusstudier Deltid 8 terminer March 2020 Brasilien São Paulo

Förloppet direktörer International College "Campos Salles" verktyg och innovativa pedagogiska metoder, som förbinder teori och praktik.

Engenheiro da computação

UNINORTE - Centro Universitário do Norte
Campusstudier Heltid March 2020 Brasilien Manaus

O engenheiro da computação projeta e constrói computadores, periféricos e sistemas que integram hardware e software. Produz novas máquinas e equipamentos computacionais para serem utilizados em diversos setores. Desenvolve produtos para serviços de telecomunicações, como os que fazem a interligação entre redes de telefonia.

Turism grad

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)
Campusstudier Heltid 6 terminer March 2020 Brasilien Presidente Prudente

Turnén utmärker sig för vissa yrkeskunskaper förbättras, målinriktade och genomförde kursen i Unoeste som ledaregenskaper, god människa relation, tydlighet i organisationen och driften av idéer och logiska resonemang.

Företagsledning

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)
Campusstudier Heltid 8 terminer March 2020 Brasilien Belo Horizonte

Med omfattande innehåll, dynamisk och fokus på de mest moderna metoder för förvaltning, utvecklar kursen kritiskt tänkande, etiskt och socialt ansvarstagande.

Maskinteknik

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)
Campusstudier Heltid Deltid 10 terminer March 2020 Brasilien São Paulo + 1 fler

Det stora behovet i landets tekniker (t.ex.. Engineers) som är utbildade och uppdateras på ny teknik.

Miljöteknik

Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)
Campusstudier Deltid 10 - 20 terminer March 2020 Brasilien Belo Horizonte

Miljöteknik Bachelor Kursen ska ge upphov till villkor för högskoleingenjörs miljöteknik kan förstå den vetenskapliga, tekniska, sociala och ekonomiska produktionen och dess ledningsfrågor som helhet för en hållbar utveckling.

Samhällsvetenskap

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)
Campusstudier Deltid 8 - 8 terminer March 2020 Brasilien São Paulo

Kursen Methodist Economics fick betyget 4 (intervall 1-5) i den sista utvärderingen av MEC och syftar till att utbilda personal åtagit sig att studiet av brasilianska verkligheten och medvetna om vikten av relationer som förbinder ekonomiska fenomen till social helhet och i synnerhet dess roll som en agent för dessa relationer. Således får eleven en gedigen teoretisk, historisk och instrumentala utbildning. Enligt filosofin institutionens strävar utbildning för att förena de tekniska etik och förbereda eleverna för att arbeta i olika delar av offentliga eller privata sektorn. Kursen, med klasser på natten, kan slutföras inom fyra år.

Administrering

Centro Universitário Facex (UNIFACEX)
Campusstudier Heltid 8 terminer March 2020 Brasilien Natal

Den UNIFACEX Administration kurs uppdrag är att utbilda yrkesverksamma som kan leda organisationer mot bakgrund av förändringar och transformationer inneboende i nuet.

Administrering

Centro Universitário Assunção (UNIFAI)
Campusstudier Heltid 8 terminer March 2020 Brasilien São Paulo

Administrationen bildar professionell kurs som krävs i så gott som varje avdelning av en privat eller offentlig organisation som ansvarar för planering och strategier för att hantera mänskliga, materiella, finansiella och marknadsföring.

Civila civilingenjör

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)
Campusstudier Heltid 10 terminer March 2020 Brasilien São Paulo

Civilingenjörs Course är en kurs med en modern utbildningsprojekt som omfattar modernisering av yrket främjas främst av den ökande användningen av datorer, utveckling av nya material och tekniker, införandet av nya analysmetoder, av omsorg om miljöfrågor och den ökande förekomsten av civilingenjörer i planering, administration och förvaltning.

Civilingenjör

Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)
Campusstudier Deltid 5 - 5 år March 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Kursen syftar till att utbilda ingenjörer med yrkesprofil orienterad för att möta utmaningar som företaget överföringar till yrket; ge möjlighet till dem som ingår i arbetsmarknaden, utför teknik och syftar till att utvecklas mot mer omfattande funktioner, inneboende till ingenjör uppgifter; möjliggör detta sätt yngre, inte nödvändigtvis de anställda vid tidpunkten kursstart, mer söker arbete i medlen uppnå yrkesutbildning inom verkstadsindustrin.