BACHELORSTUDIES.SE

Se de 104 mest populära kandidatprogrammen i Brasilien 2019/2020

Om du letar efter ett högkvalitativt kandidatprogram i ett spännande land bör du överväga att ta en kandidatexamen i Brasilien. Brasilien har en fascinerande kultur och väldigt mycket att erbjuda internationella studenter. Studenter som tar en kandidatexamen i Brasilien kommer knappast uppleva en tråkig dag. De kan njuta av utmärkt mat, festivaler, dynamiska städer, vackra stränder, sport och musik. I Brasilien finns också en otroliga biologisk mångfald och gott om möjligheter till friluftsliv.

På grund av Brasilien alltmer framträdande plats i världsekonomin som en global aktör är landet ett utmärkt val som studiedestination. Brasilien erbjuder en mängd olika program på kandidatnivå vid offentliga och privata universitet. Kandidatprogram i Brasilien är av hög kvalitet, med moderna faciliteter och mycket kunniga lärare. Några av de mer populära kandidatprogrammen i Brasilien är programmen i nationalekonomi, företagsekonomi, statsvetenskap, miljöstudier och ekologi och utvecklingsstudier.

Bläddra igenom kandidatprogrammen i Brasilien nedan och hitta den utbildning som passar dig!

sökresultat funna Filter

American Academy Undergraduate Program

Pontifícia Universidade Católica do Paraná - PUCPR
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Brasilien Curitiba Amerikas förenta stater Kent + 2 fler

American Academy är PUCPR: s internationella grundutbildningsprogram i samarbete med Kent State University (Ohio - USA). Det innovativa initiativet kombinerar det bästa av nordamerikansk högre utbildning till det bästa universitetet i staten Paraná, Brasilien.

BDes 3: e år / International Class

L’École De Design Nantes Atlantique
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Frankrike Nantes Brasilien São Paulo Kina Shanghai Indien Pune + 6 fler

Den internationella klassen välkomnar franska studenter och internationella studenter av olika nationaliteter som vill ansluta sig till ett MDes-program genom det tredje (vilket är sista) året på kandidatexamen. Dess syfte är också att välkomna studenter från våra partners skolor för en akademisk utbytessemester.

Graduation in Fashion Design

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Brasilien São Paulo

Hela Fashion System behandlade djupt en kurs som förbereder studenten att agera på den konkurrensutsatta globala marknaden - konsumenter, identiteter och trender, skapande och utveckling av produkter, bild och kommunikation av Fashion och dess företag.

Examen i administration

Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)
Campusstudier Heltid 4 år Mars 2020 Brasilien Joinville

Form kritiska medborgare och etisk hållning, uppmanade entreprenörsandan i varje akademisk.

Civilingenjör

Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)
Campusstudier Deltid 5 - 5 år Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Kursen syftar till att utbilda ingenjörer med yrkesprofil orienterad för att möta utmaningar som företaget överföringar till yrket; ge möjlighet till dem som ingår i arbetsmarknaden, utför teknik och syftar till att utvecklas mot mer omfattande funktioner, inneboende till ingenjör uppgifter; möjliggör detta sätt yngre, inte nödvändigtvis de anställda vid tidpunkten kursstart, mer söker arbete i medlen uppnå yrkesutbildning inom verkstadsindustrin.

Administrering

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)
Campusstudier Heltid 8 terminer Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Förloppet direktörerna för Celso Lisboa erbjuder en omfattande utbildning, så att praktikanten prestanda inom områdena mänskliga resurser, marknadsföring, ekonomi eller Operations inom tjänstesektorn eller industrin.

Redovisnings Sciences

Centro Universitário Facex (UNIFACEX)
Campusstudier Heltid 8 terminer Mars 2020 Brasilien Natal

Redovisning Kurs UNIFACEX University Center har som sitt främsta mål att ge studenterna en allmän och humanistisk kultur.

Examen i reklam

Faculdade Das Américas (FAM)
Campusstudier Heltid 7 - 13 terminer Mars 2020 Brasilien São Paulo

Reklam är läran om planering, förberedelse, genomförande och spridning av reklamkampanjer för att tillämpa varumärkeskännedom och öka försäljningen av en produkt eller tjänst.

Administrering

Universidade Metropolitana de Santos (UNIMES)
Campusstudier Heltid 8 terminer Mars 2020 Brasilien Santos Dumont

Hantera är att planera, organisera, leda och kontroll, fatta beslut om tillgängliga resurser och krävs för förvaltningen av en organisation, med hänsyn till professionell information, lag, ekonomisk, politisk och social utveckling i sin region, landet och världen.

Reklam och marknadsföring

Universidade de Sorocaba (UNISO)
Campusstudier Heltid 8 - 12 terminer Mars 2020 Brasilien Sorocaba

Kursen Kommunikation, major i reklam, syftar till att utbilda forskare och som agerar på ett omvälvande sätt i flera samtida kommunikation scenarier, beredda att designa, producera och genomföra reklamkampanjer och kommunikationsprojekt för utveckling och bild främjande produkter och tjänster.

Internationella relationer

Universidade de Ribeirão Preto 
Campusstudier Deltid 4 - 4 år Mars 2020 Brasilien São Paulo Ribeirao Preto + 1 fler

Den internationella relationer under Unaerp är strukturerad för att utbilda personal kunna analysera, på ett integrerat sätt, den politiska, ekonomiska, handel, kultur, humanitära och miljöfrågor som blir alltmer beroende av varandra i förbindelserna mellan länder, företag, internationella organisationer, NGO och privatpersoner. Geopolitiska händelser och intensifiering av de globala handelstransaktioner öppnat flera arbetsområden för internationella relationer proffs. Den tvärvetenskapliga praktiken främjar kritiskt tänkande och lagarbete, med etiska, kompetent och effektiv hållning, så att de kan arbeta på en marknad alltmer krävande, global och konkurrenskraftig.

Elektroteknik

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)
Campusstudier Deltid 5 år Mars 2020 Brasilien Santos Dumont

Att anpassa sig till marknadens behov, som syftar till en målinriktad träning, har kursen avtal och utbyten med företagens låntagare teknik, elbolag, forskningsinstitut och andra universitet i Brasilien och utomlands.

Examen i internationella relationer

Faculdade Santa Marcelina (FASM)
Campusstudier Heltid 8 hitta din juris doktor Mars 2020 Brasilien São Paulo

Kursen syftar till att förbereda eleverna för att förstå, analysera och tänka nya globala strukturer, så att de är i slutet av kursen, tränade analys, rådgivning och affärer på den internationella arenan.

Administrering

Centro Universitário Assunção (UNIFAI)
Campusstudier Heltid 8 terminer Mars 2020 Brasilien São Paulo

Administrationen bildar professionell kurs som krävs i så gott som varje avdelning av en privat eller offentlig organisation som ansvarar för planering och strategier för att hantera mänskliga, materiella, finansiella och marknadsföring.

Miljöteknik

Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)
Campusstudier Deltid 10 - 20 terminer Mars 2020 Brasilien Belo Horizonte

Miljöteknik Bachelor Kursen ska ge upphov till villkor för högskoleingenjörs miljöteknik kan förstå den vetenskapliga, tekniska, sociala och ekonomiska produktionen och dess ledningsfrågor som helhet för en hållbar utveckling.