BACHELORSTUDIES.SE

Se de 110 mest populära kandidatprogrammen i Brasilien 2019

Om du letar efter ett högkvalitativt kandidatprogram i ett spännande land bör du överväga att ta en kandidatexamen i Brasilien. Brasilien har en fascinerande kultur och väldigt mycket att erbjuda internationella studenter. Studenter som tar en kandidatexamen i Brasilien kommer knappast uppleva en tråkig dag. De kan njuta av utmärkt mat, festivaler, dynamiska städer, vackra stränder, sport och musik. I Brasilien finns också en otroliga biologisk mångfald och gott om möjligheter till friluftsliv.

På grund av Brasilien alltmer framträdande plats i världsekonomin som en global aktör är landet ett utmärkt val som studiedestination. Brasilien erbjuder en mängd olika program på kandidatnivå vid offentliga och privata universitet. Kandidatprogram i Brasilien är av hög kvalitet, med moderna faciliteter och mycket kunniga lärare. Några av de mer populära kandidatprogrammen i Brasilien är programmen i nationalekonomi, företagsekonomi, statsvetenskap, miljöstudier och ekologi och utvecklingsstudier.

Bläddra igenom kandidatprogrammen i Brasilien nedan och hitta den utbildning som passar dig!

sökresultat funna Filter

American Academy Undergraduate Program

Pontifícia Universidade Católica do Paraná - PUCPR
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Brasilien Curitiba Amerikas förenta stater Kent + 2 fler

American Academy är PUCPR: s internationella grundutbildningsprogram i samarbete med Kent State University (Ohio - USA). Det innovativa initiativet kombinerar det bästa av nordamerikansk högre utbildning till det bästa universitetet i staten Paraná, Brasilien.

BDes 3: e år / International Class

L’École De Design Nantes Atlantique
Campusstudier Heltid 1 år Augusti 2019 Frankrike Nantes Brasilien São Paulo Kina Shanghai Indien Pune + 6 fler

Den internationella klassen välkomnar franska studenter och internationella studenter av olika nationaliteter som vill ansluta sig till ett MDes-program genom det tredje (vilket är sista) året på kandidatexamen. Dess syfte är också att välkomna studenter från våra partners skolor för en akademisk utbytessemester.

Graduation in Fashion Design

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Campusstudier Heltid 3 år Augusti 2019 Brasilien São Paulo

Hela Fashion System behandlade djupt en kurs som förbereder studenten att agera på den konkurrensutsatta globala marknaden - konsumenter, identiteter och trender, skapande och utveckling av produkter, bild och kommunikation av Fashion och dess företag.

Internationell handel

Universidade de Caxias do Sul
Campusstudier Heltid 4 år Mars 2020 Brasilien Caxias do Sul

Den internationell handel skapades för studenter som bedriver tvärvetenskaplig utbildning. Med ett intresse för historia, geografi, kultur, språk, ekonomi, administration, juridik, logistik och ekonomi. Studenter proaktiva, nyfikna, intresserade av att veta vad som ligger bortom gränserna för sin stad och sitt land, som är villiga att ta risker och öppna för olika kulturer och olika sätt att se på världen. Eleverna har möjlighet att ...

Civila civilingenjör

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)
Campusstudier Heltid 10 terminer Mars 2020 Brasilien São Paulo

Den civilingenjör är en professionell med omfattande teknisk utbildning.

Internationella relationer

Universidade de Ribeirão Preto 
Campusstudier Deltid 4 - 4 år Mars 2020 Brasilien São Paulo Ribeirao Preto + 1 fler

Den internationella relationer under Unaerp är strukturerad för att utbilda personal kunna analysera, på ett integrerat sätt, den politiska, ekonomiska, handel, kultur, humanitära och miljöfrågor som blir alltmer beroende av varandra i förbindelserna mellan länder, företag, internationella organisationer, NGO och privatpersoner. Geopolitiska händelser och intensifiering av de globala handelstransaktioner öppnat flera arbetsområden för internationella relationer proffs. Den tvärvetenskapliga praktiken främjar kritiskt tänkande och lagarbete, med etiska, kompetent och effektiv hållning, så att de kan arbeta på en marknad alltmer krävande, global och konkurrenskraftig.

Administração

Centro Universitário Una
Campusstudier Internet Heltid 4 hitta din juris doktor Mars 2020 Brasilien Belo Horizonte + 1 fler

O curso de Administração Una é reconhecido pelo MEC, e possui mais de 40 anos de excelência na formação de administradores, sendo reconhecido por sua excelência no processo de formação de líderes e gestores.

Examen i administration

Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)
Campusstudier Heltid 4 år Mars 2020 Brasilien Joinville

Form kritiska medborgare och etisk hållning, uppmanade entreprenörsandan i varje akademisk.

Produktionsteknik

Universidade Braz Cubas (UBC)
Campusstudier Heltid 10 terminer Mars 2020 Brasilien Mogi das Cruzes

Produktions Engineering kursen är den kurs som ger den bredaste utbudet av applikationer möjliga professionella eftersom det tillåter den professionella produktionsingenjör arbetar i olika marknadssegment.

Examen i administration

Universidade de Marília (UNIMAR)
Campusstudier Heltid 8 terminer Mars 2020 Brasilien Marília

Den Unimar Förvaltnings Course inleddes i januari 1974 med uppdraget att främja den integrerade bildandet av professionella, gör det möjligt att hantera organisationer från en systemsyn, förbereda etiska entreprenörer, socialt ansvarstagande och engagerade till kontinuerligt lärande.

Turism grad

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)
Campusstudier Heltid 6 terminer Mars 2020 Brasilien Presidente Prudente

Turnén utmärker sig för vissa yrkeskunskaper förbättras, målinriktade och genomförde kursen i Unoeste som ledaregenskaper, god människa relation, tydlighet i organisationen och driften av idéer och logiska resonemang.

Engenharia da computação

ÁREA1
Campusstudier Heltid 5 år Mars 2020 Brasilien Salvador

A Engenharia da Computação é a área responsável pelo desenvolvimento e construção de computadores, periféricos, hardware e software. Além disso, o profissional formado nessa área pode elaborar projetos para diversos ramos que necessitem da tecnologia.

I maskinteknik examen

Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)
Campusstudier Heltid 5 år Mars 2020 Brasilien Campinas

Maskiningenjör designar och utvecklar mekaniska och termiska system som motorer, maskiner, utrustning, fordon, värme och kylsystem, församlingar, drift och kvalitetskontroll.

Examen i redovisning

Faculdades Integradas Campos Salles (FICS)
Campusstudier Deltid 8 terminer Mars 2020 Brasilien São Paulo

Kursen i Redovisning av integrerade skolor "Campos Salles" sök bildandet av socialt ansvarstagande och kompetenta för att ta de tekniska och administrativa beslut.

Internationella relationer

Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)
Campusstudier Heltid 8 - 8 terminer Mars 2020 Brasilien São Paulo

År 1974 syntes han i Brasilien den första kursen för internationella relationer. Ursprungligen yrkesexamen i internationella relationer, den inter, syftade till diplomatisk karriär, titta på den internationella marknaden som ett område som ska undersökas av den utrikespolitik i sitt land. I den 21: a århundradet med invigningen av globala marknader, företag "attackerade" av den internationella konkurrensen på samma gång ställs inför möjligheter till utforskning av nya marknader. Den nya kursen för internationella relationer i UMC syftar till att etablera en "ambassadör" business - den inter -, som har till uppgift att skapa och genomföra konkurrensfördelar genom att utnyttja de affärsmöjligheter på den internationella arenan för brasilianska företag, längs samma professional (Inter) kan vara den första anslutningen av ett utländskt företag som vill installera i Brasilien eller ens komma in den brasilianska marknaden. Den praktiska delen har utvecklats från den första halvan med PIC (Interdisciplinary Project Koncernen) där studenterna arbetar i team, utveckla entreprenörsprojekt i företag eller till och med forska nya affärsmöjligheter på marknaden.