BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen i Sorocaba Brasilien 2019/2020

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Brasilien, officiellt Förbundsrepubliken Brasilien är det största landet i både Sydamerika och den latinamerikanska regionen. Det är världens 's femte största land, både geografiskt område och befolkning, med över 193 miljoner människor.

Funderar på att studera i Sorocaba? Denna stad har olika privata och statliga ägda universitet och högskolor där man kan anmäla sig till examen och kurser grad. Några av de vanligaste är University of Sorocaba, Law School i Sorocaba, University of Medical and Health Sciences och många fler.

Jämför kandidatprogram i Sorocaba i Brasilien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Reklam och marknadsföring

Universidade de Sorocaba (UNISO)
Campusstudier Heltid 8 - 12 terminer Mars 2020 Brasilien Sorocaba

Kursen Kommunikation, major i reklam, syftar till att utbilda forskare och som agerar på ett omvälvande sätt i flera samtida kommunikation scenarier, beredda att designa, producera och genomföra reklamkampanjer och kommunikationsprojekt för utveckling och bild främjande produkter och tjänster.

Administrering

Universidade de Sorocaba (UNISO)
Campusstudier Heltid 8 terminer Mars 2020 Brasilien Sorocaba

Syftar till att möta behoven hos en konkurrenskraftig professionella marknaden, erbjuder gedigen teoretisk grund med ansökan till den vardagliga verkligheten i företag för global utveckling administratör.