Filter
Kandidatexamen
Brasilien Sorocaba Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Sorocaba Brasilien 2019/2020

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Brasilien, officiellt Förbundsrepubliken Brasilien är det största landet i både Sydamerika och den latinamerikanska regionen. Det är världens 's femte största land, både geografiskt område och befolkning, med över 193 miljoner människor.

Funderar på att studera i Sorocaba? Denna stad har olika privata och statliga ägda universitet och högskolor där man kan anmäla sig till examen och kurser grad. Några av de vanligaste är University of Sorocaba, Law School i Sorocaba, University of Medical and Health Sciences och många fler.

Jämför kandidatprogram i Sorocaba i Brasilien 2019/2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Brasilien
Sorocaba
Studietyp
Tempo
Universidade de Sorocaba (UNISO)

Kursen Kommunikation, major i reklam, syftar till att utbilda forskare och som agerar på ett omvälvande sätt i flera samtida kommunikation scenarier, beredda att designa, ... [+]

Kursen Kommunikation, major i reklam, syftar till att utbilda forskare och som agerar på ett omvälvande sätt i flera samtida kommunikation scenarier, beredda att designa, producera och genomföra reklamkampanjer och kommunikationsprojekt för utveckling och bild främjande produkter och tjänster.

Övnings fält Professional i reklam är utbildad och stimuleras både den akademiska karriär som forskare och lärare, och för det arbete inom olika områden av reklam arbetsmarknaden, såsom: Service, planering, forskning, media, kreativa och produktion. Reklamen kan också agera inom de sektorer marknadskommunikation av branschorganisationer, kommersiella, leveransservice och i media, samt agera i olika digitala kommunikationssystem, såsom digital-TV, webb, mobilt system och mobila system sändningskommunikation. ... [-]
Brasilien Sorocaba
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
8 - 12 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidade de Sorocaba (UNISO)

Syftar till att möta behoven hos en konkurrenskraftig professionella marknaden, erbjuder gedigen teoretisk grund med ansökan till den vardagliga verkligheten i företag fö ... [+]

Syftar till att möta behoven hos en konkurrenskraftig professionella marknaden, erbjuder gedigen teoretisk grund med ansökan till den vardagliga verkligheten i företag för global utveckling administratör.

Övnings fält Den består av många olika typer av företag, från traditionella industrier och den finansiella sektorn, handels-, tjänste- leverans till den offentliga sektorn.

Differentiell Kursen direktören har en tradition av 47 år, bildar studenter till Sorocaba och regionen sedan 1966. För närvarande är den kursen med flest studenter från Uniso och även i regionen, har det mer än 1.800 studenter och en fakultet högt kvalificerade med 72% av Masters och läkare på personal, en bra bit över minimikraven i MEC. Förutom den obligatoriska praktik, kommer det att ha möjlighet att utveckla och leva ett socialt karaktärsdesign, genom åtgärder i enskilda organisationer eller stöd enheter. ... [-]
Brasilien Sorocaba
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska