BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Sao Paulo Brasilien 2019/2020

Kandidatexamina från ackrediterade högskolor och universitet kan vara viktiga trappsteg mot en framgångsrik karriär.Den vanligaste typen av grundutbildningen är en ungkarl 's examen, vanligen beviljas efter fyra års framgångsrik studie

Brasilien är för närvarande bland de 20 bästa länderna i fråga om ekonomin på grund av deras enastående resultat-orienterad högre utbildning inlärning. Det finns inget mycket språkbarriären eftersom de flesta kurser erbjuds på portugisiska språket.Brasilien har 50 offentliga och 80 privata universitet

Det är den största staden i Brasilien, och det har sett ett system med ett stort antal offentliga och privata centra för högre utbildning lärande. Några av de globalt erkända universitet som University of Sao Paulo är Påvliga katolska universitetet i Sao Paulo och Sao Paulo State University ligger här.

Jämför kandidatprogram in Sao Paulo i Brasilien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Administrering

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)
Campusstudier Deltid 8 terminer Mars 2020 Brasilien São Paulo

Den UNISAL Administration Kursen har som central axel företagande och entreprenörskap.

Maskinteknik

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)
Campusstudier Heltid Deltid 10 terminer Mars 2020 Brasilien São Paulo + 1 fler

Det stora behovet i landets tekniker (t.ex.. Engineers) som är utbildade och uppdateras på ny teknik.

Samhällsvetenskap

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)
Campusstudier Deltid 8 - 8 terminer Mars 2020 Brasilien São Paulo

Kursen Methodist Economics fick betyget 4 (intervall 1-5) i den sista utvärderingen av MEC och syftar till att utbilda personal åtagit sig att studiet av brasilianska verkligheten och medvetna om vikten av relationer som förbinder ekonomiska fenomen till social helhet och i synnerhet dess roll som en agent för dessa relationer. Således får eleven en gedigen teoretisk, historisk och instrumentala utbildning. Enligt filosofin institutionens strävar utbildning för att förena de tekniska etik och förbereda eleverna för att arbeta i olika delar av offentliga eller privata sektorn. Kursen, med klasser på natten, kan slutföras inom fyra år.

Maskinteknik

Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)
Campusstudier Heltid 10 - 10 terminer Mars 2020 Brasilien São Paulo

Det är det område av teknik som tar hand om utveckling, konstruktion, byggande och underhåll av maskiner och utrustning. Den mekaniska ingenjören utvecklar och designar maskiner, utrustning, fordon, värme- och kylsystem och specifika verktyg för maskinteknik. övervakar också produktionen. Beräknar den erforderliga mängden råmaterial, ger formdelar som skall tillverkas, skapar prototyper och testar de erhållna produkterna. Sortera lagringssystem, processer och monitorer definierar standarder och säkerhetsprocedurer för produktionen. Kvalitetskontroller, övervakning och analys av uthållighetstester, kalibrering och kontroll åtgärder.

Internationella relationer

Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)
Campusstudier Heltid 8 - 8 terminer Mars 2020 Brasilien São Paulo

År 1974 syntes han i Brasilien den första kursen för internationella relationer. Ursprungligen yrkesexamen i internationella relationer, den inter, syftade till diplomatisk karriär, titta på den internationella marknaden som ett område som ska undersökas av den utrikespolitik i sitt land. I den 21: a århundradet med invigningen av globala marknader, företag "attackerade" av den internationella konkurrensen på samma gång ställs inför möjligheter till utforskning av nya marknader. Den nya kursen för internationella relationer i UMC syftar till att etablera en "ambassadör" business - den inter -, som har till uppgift att skapa och genomföra konkurrensfördelar genom att utnyttja de affärsmöjligheter på den internationella arenan för brasilianska företag, längs samma professional (Inter) kan vara den första anslutningen av ett utländskt företag som vill installera i Brasilien eller ens komma in den brasilianska marknaden. Den praktiska delen har utvecklats från den första halvan med PIC (Interdisciplinary Project Koncernen) där studenterna arbetar i team, utveckla entreprenörsprojekt i företag eller till och med forska nya affärsmöjligheter på marknaden.

Internationella relationer

Universidade de Ribeirão Preto 
Campusstudier Deltid 4 - 4 år Mars 2020 Brasilien São Paulo Ribeirao Preto + 1 fler

Den internationella relationer under Unaerp är strukturerad för att utbilda personal kunna analysera, på ett integrerat sätt, den politiska, ekonomiska, handel, kultur, humanitära och miljöfrågor som blir alltmer beroende av varandra i förbindelserna mellan länder, företag, internationella organisationer, NGO och privatpersoner. Geopolitiska händelser och intensifiering av de globala handelstransaktioner öppnat flera arbetsområden för internationella relationer proffs. Den tvärvetenskapliga praktiken främjar kritiskt tänkande och lagarbete, med etiska, kompetent och effektiv hållning, så att de kan arbeta på en marknad alltmer krävande, global och konkurrenskraftig.

Civila civilingenjör

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)
Campusstudier Heltid 10 terminer Mars 2020 Brasilien São Paulo

Civilingenjörs Course är en kurs med en modern utbildningsprojekt som omfattar modernisering av yrket främjas främst av den ökande användningen av datorer, utveckling av nya material och tekniker, införandet av nya analysmetoder, av omsorg om miljöfrågor och den ökande förekomsten av civilingenjörer i planering, administration och förvaltning.

Redovisnings Sciences

Centro Universitário Assunção (UNIFAI)
Campusstudier Deltid 8 terminer Mars 2020 Brasilien São Paulo

Det är det område som tar hand om redovisning för ett bolag genom registrering och kontroll av intäkter, kostnader och vinster.

Administrering

Centro Universitário Assunção (UNIFAI)
Campusstudier Heltid 8 terminer Mars 2020 Brasilien São Paulo

Administrationen bildar professionell kurs som krävs i så gott som varje avdelning av en privat eller offentlig organisation som ansvarar för planering och strategier för att hantera mänskliga, materiella, finansiella och marknadsföring.

Examen i administration

Faculdade Das Américas (FAM)
Campusstudier Heltid 8 terminer Mars 2020 Brasilien São Paulo

Kursen direktörens gör det möjligt för professionella att fungera som chef för ekonomiskt, materiellt eller människa, som påverkar beslutsfattandet om tillgängliga resurser.

Examen i reklam

Faculdade Das Américas (FAM)
Campusstudier Heltid 7 - 13 terminer Mars 2020 Brasilien São Paulo

Reklam är läran om planering, förberedelse, genomförande och spridning av reklamkampanjer för att tillämpa varumärkeskännedom och öka försäljningen av en produkt eller tjänst.

Examen i redovisning

Faculdades Integradas Campos Salles (FICS)
Campusstudier Deltid 8 terminer Mars 2020 Brasilien São Paulo

Kursen i Redovisning av integrerade skolor "Campos Salles" sök bildandet av socialt ansvarstagande och kompetenta för att ta de tekniska och administrativa beslut.

Examen i administration

Faculdades Integradas Campos Salles (FICS)
Campusstudier Deltid 8 terminer Mars 2020 Brasilien São Paulo

Förloppet direktörer International College "Campos Salles" verktyg och innovativa pedagogiska metoder, som förbinder teori och praktik.

Examen i internationella relationer

Faculdade Santa Marcelina (FASM)
Campusstudier Heltid 8 hitta din juris doktor Mars 2020 Brasilien São Paulo

Kursen syftar till att förbereda eleverna för att förstå, analysera och tänka nya globala strukturer, så att de är i slutet av kursen, tränade analys, rådgivning och affärer på den internationella arenan.

Civilingenjör produktion

Universidade Ibirapuera (UNIB)
Campusstudier Deltid 10 terminer Mars 2020 Brasilien São Paulo

Det är den gren av teknik som hanterar mänskliga resurser, ekonomiska och materiella resurser för att öka produktiviteten i ett företag.