BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Rio de Janeiro Brasilien 2019/2020

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Brasilien erbjuder en högre utbildning som delvis finansieras för de studenter som vill bedriva avancerad utbildning. De måste vara mellan 18 och 35 år. Denna högre utbildningen ger studenterna möjlighet att lära sig praktiska färdigheter som ger dem möjlighet att möta de 21: a århundradet utmaningar.

Denna stad har många faciliteter för att ge utbildning på alla nivåer. Några av de anmärkningsvärda universitet och högskolor i denna stad är Rio de Janeiro State University och federala universitetet i Rio de Janeiro.

Jämför kandidatprogram in Rio de Janeiro i Brasilien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Internationella relationer

Ibmec
Campusstudier Deltid 3600 timmar Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Loppet av Ibmec institutionerna fungerar historiska kunskaper och färdigheter inom samhällsvetenskap och andra professionella övningsområden, med tonvikt på de ekonomiska och juridiska. Professional närmar företag och regeringar i olika länder, vilket banar väg för ekonomiskt samarbete, bilaterala och multinationella avtal.

Höger

Ibmec
Campusstudier Deltid 4580 timmar Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Examen i Ibmec lagen behandlar lagen i sin helhet uppmuntra eleverna att arbeta samtrafik mellan dess olika grenar och även dess anslutning till andra områden såsom ekonomi och internationella relationer. Studenten absorberar den sakkunskap som krävs för en jurist samtidigt är beredd att diskutera på djupet alla verklighet som omger det.

Redovisnings Sciences

Ibmec
Campusstudier Deltid 3100 timmar Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Kursen i redovisning från Ibmec innehåller en rad discipliner och aktiviteter för att förbereda yrkesverksamma att fungera som ett ekonomiskt ledande roller inom organisationer. En revisor som tydligt förstår marknaden och kan rekommendera åtgärder för att förbättra bolagets resultat och indikerar ytterligare affärsmöjligheter.

Media - journalistik

Ibmec
Campusstudier Deltid 3480 timmar Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Loppet av social kommunikation - Journalistik Ibmec i Rio de Janeiro förbereder professionella att arbeta på marknaden är idag och vad vänder. Så det är den enda examen i journalistik i Rio de Janeiro som ska utvärderas med maximal poäng för MEC.

Samhällsvetenskap

Ibmec
Campusstudier Deltid 3200 timmar Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

En examen i ekonomi från Rio de Janeiro Ibmec syftar till att utbilda kvalificerad personal för att analysera komplexa frågor som rör finansmarknaden nycker och ekonomiska effekter på nationell och global nivå, vilket ger dig en möjlighet att konkurrera om de bästa positionerna i den nationella och internationella marknaden, vare sig samråd inom den finansiella sektorn och utbildnings- och forskningsinstitutioner.

Administrering

Ibmec
Campusstudier Deltid 3400 timmar Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Grund Ibmec Administration i Rio de Janeiro utvecklar färdigheter för att lösa de utmaningar som marknaden och modern förvaltning. Anpassad för dem som vill beträda innovativt sätt, vara en del av högpresterande team förbereder utbildning yrkesverksamma att lösa problemen med operativ och strategisk karaktär i organisationer av alla segment, som syftar till hållbar tillväxt.

Internationella relationer

Universidade Cândido Mendes
Campusstudier Deltid 8 - 8 terminer Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Institutionen för statsvetenskap och internationella relationer upprätthåller grundexamen i internationella relationer med betoning på internationella förhandlingar som syftar till att utbilda skickliga yrkesmän för att arbeta med lätthet i de internationella företag område, myndigheter och icke-statliga organisationer, bland andra möjligheter. Fakulteten består av lärare och läkare med gedigen kunskap och betydande erfarenhet av analys och forskning om internationella frågor.

Redovisnings Sciences

Universidade Cândido Mendes
Campusstudier Deltid Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Kursen i redovisning Sciences UCAM syftar till att utbilda yrkesverksamma som, utrustad med gedigen teoretisk och redovisning och chefs teknisk utbildning, har möjlighet att agera i den offentliga och privata sfärer, i synnerhet i de industriella, kommersiella segment och revisionstjänster, konsulttjänster och expertis redovisning.

Biologiska vetenskaper

Universidade Santa Úrsula (USU)
Campusstudier Heltid 4 år Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Kurs of Biological Sciences, en pionjär inom området naturvetenskap i Rio de Janeiro så skickliga yrkesmän med hög vetenskaplig produktivitet, som kommer in i miljön som en viktig kvalificeringsprocess inom flera områden.

Elektroteknik

Universidade Santa Úrsula (USU)
Campusstudier Deltid 10 terminer Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Grundexamen i elektroteknik från Universidade Santa Ursula syftar till att träna generalist ingenjörer med kunskap i Power Systems.

Administrering

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)
Campusstudier Heltid 8 terminer Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Förloppet direktörerna för Celso Lisboa erbjuder en omfattande utbildning, så att praktikanten prestanda inom områdena mänskliga resurser, marknadsföring, ekonomi eller Operations inom tjänstesektorn eller industrin.

Kemiteknik

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)
Campusstudier Heltid 5 år Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Den kemiska ingenjör är en professionell som kan delta i alla stadier inom den kemiska industrin, från planeringen av projektet, till den slutliga produkten, men även inom forskning och socio miljöfrågor.

Textilteknik

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)
Campusstudier Heltid 5 år Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Belönats med en viss grad av kompetens, som utfärdas av ministeriet för utbildning - MEC bildar kursen Textil Engineer, en professionell som kommer att kunna arbeta på alla stadier av produktion och leverans av tjänster av en textilindustri och kläder: från valet av mest lämpliga råvaror, genom produktionsprocesser, kvalitetskontroll och marknadsföring av slutprodukten.

Civilingenjör

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)
Campusstudier Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Det är den gren av ingenjörskonst som designar, hanterar och utför arbeten såsom hus, byggnader, broar, viadukter, vägar, dammar, kanaler, hamnar, etc. De civila ingenjör mönster, hanterar och övervakar alla stadier av en konstruktion eller renovering. Hans prestation omfattar analys av markegenskaper, studiet av solljus och ventilation av platsen och definitionen av de typer av foundation. Baserat på dessa data, utvecklar det projektet, med angivande av nätverk av elektriska, hydrauliska och renhållning av byggnaden och som definierar det material som skall användas. På byggarbetsplatsen, ledande arbetslag, övervaka tidsfrister, kostnader, kvalitet och säkerhetsstandarder. Upp till honom för att säkerställa stabiliteten och säkerheten i byggnaden.

Administration

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)
Campusstudier Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Presentation och professionell profil Kursen syftar till att göra det möjligt för eleven att arbeta inom flera områden, såsom utrikeshandeln, finansiella, logistik, marknadsföring, produktion, bland annat. Allmänt mål Form yrkesverksamma på hög nivå som kan arbeta i det administrativa området, observera etiska principer, som kan interagera i den sociala miljön och bidrar till att stärka institutionen, vare sig i affärer eller allmänna utrymmen, och bidra till att främja de förändringar som äger rum i samhället.