Filter
Kandidatexamen
Brasilien Ribeirao Preto Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Ribeirao Preto Brasilien 2019/2020

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Brasilien, officiellt Förbundsrepubliken Brasilien är det största landet i både Sydamerika och den latinamerikanska regionen. Det är världens 's femte största land, både geografiskt område och befolkning, med över 193 miljoner människor.

Denna stad har universitet, högskolor och fakulteter som ger högskoleutbildning. Eleverna har att välja mellan ett brett utbud av dessa institutioner. De anmärkningsvärda av dessa inkluderar Centro Universitario Moura Lacerda, Facauldade Reges, Universidade Paulista och många fler.

Jämför kandidatprogram i Ribeirao Preto i Brasilien 2019/2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Brasilien
Ribeirao Preto
Studietyp
Tempo
Universidade de Ribeirão Preto 

Den internationella relationer under Unaerp är strukturerad för att utbilda personal kunna analysera, på ett integrerat sätt, den politiska, ekonomiska, handel, kultur, h ... [+]

Kurs med toppbetyg, Concept 5, i utvärderingen av MEC 1: a under Ribeirão Preto och region och 12 under São Paulo, mellan privata institutioner, i enlighet med RUF 2015. Eleverna i internationella relationer i Unaerp göra minst 100 timmars utbildning och 100 timmars kompletterande aktiviteter för att bredda sina kunskaper och fullständig examen. Partnerskap med mer än 500 registrerade institutioner och uppmuntrar eleverna att söka möjligheter i Brasilien och utomlands. tekniska besök och akademiska resor övervakas av lärare i Europa och Latinamerika. fritidsaktiviteter såsom tekniska besök, föreläsningar, symposier, vetenskaplig forskning, kulturevenemang, bland annat. Den Unaerp bryr sig om att ge studenterna kvalitet akademiska livet, att upprätthålla sina två campus utformade för social och kulturell samexistens med komplett infrastruktur, med flera tjänster som ger komfort och tillgänglighet i områden för fritid, sport, samexistens och bred tillgång till samlingen bibliotek och online-databaser. ... [-]
Brasilien São Paulo Ribeirao Preto
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
4 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska