Filter
Kandidatexamen
Brasilien Presidente Prudente Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Presidente Prudente Brasilien 2019

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Brasilien, officiellt Förbundsrepubliken Brasilien är det största landet i både Sydamerika och den latinamerikanska regionen. Det är världens 's femte största land, både geografiskt område och befolkning, med över 193 miljoner människor.

Staden fick sitt namn från den sena presidenten Prudente de Morais. Det har flera universitet och integrerade högskolor som Sesi och SENAI som erbjuder ett utbud av kurser.

Jämför kandidatprogram i Presidente Prudente i Brasilien 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Brasilien
Presidente Prudente
Studietyp
Tempo
Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)

Turnén utmärker sig för vissa yrkeskunskaper förbättras, målinriktade och genomförde kursen i Unoeste som ledaregenskaper, god människa relation, tydlighet i organisation ... [+]

Turnén utmärker sig för vissa yrkeskunskaper förbättras, målinriktade och genomförde kursen i Unoeste som ledaregenskaper, god människa relation, tydlighet i organisationen och driften av idéer och logiska resonemang. Under utbildningen kommer den akademiska vara i kontakt med discipliner som antropologi, historia, geografi, sociologi, mat och dryck, turism planering, Lodging faciliteter, Transport, Resebyrå, bland annat. Turismen specialist främjar, organiserar och planerar resor, evenemang och fritid och affärsverksamhet. Och kan agera på kryssningar, charter, hotell, lägenheter, resebyråer, organisering av evenemang, flygbolag, nöjesparker, ekoturism, äventyrsturism, rådgivning, nöjen och fritidsaktiviteter, konferensplanering och konventioner, organ allmänheten, bland många andra möjligheter. Graduation i Unoeste erbjuder praktiska lektioner, tekniska resor, särskilda laboratorier hosting, mat och dryck och dator, samt Junior Company, vilket gör att studenter olika utbildning.... [-]

Brasilien Presidente Prudente
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska