BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen i Natal Brasilien 2019/2020

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Brasilien, officiellt Förbundsrepubliken Brasilien är det största landet i både Sydamerika och den latinamerikanska regionen. Det är världens 's femte största land, både geografiskt område och befolkning, med över 193 miljoner människor.

Bortsett från de historiska platserna, naturområden och stora stränder, har Natal högklassiga universitet och högskolor. De anmärkningsvärda av dessa är International Institute for Neuroscience i Natal, och federala universitetet i Rio Grande do Norte.

Jämför kandidatprogram i Natal i Brasilien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Administrering

Centro Universitário Facex (UNIFACEX)
Campusstudier Heltid 8 terminer Mars 2020 Brasilien Natal

Den UNIFACEX Administration kurs uppdrag är att utbilda yrkesverksamma som kan leda organisationer mot bakgrund av förändringar och transformationer inneboende i nuet.

Redovisnings Sciences

Centro Universitário Facex (UNIFACEX)
Campusstudier Heltid 8 terminer Mars 2020 Brasilien Natal

Redovisning Kurs UNIFACEX University Center har som sitt främsta mål att ge studenterna en allmän och humanistisk kultur.

Administrering

Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN)
Campusstudier Deltid 7 terminer Mars 2020 Brasilien Natal

Den civilekonom, genom sin allmänbildning, kommer att kunna agera på följande områden: ekonomi, logistik, marknadsföring, Human Resource Management, Strategi, produktion och material, inte att förglömma att deras kompetens inom dessa områden kommer att ges till kontinuiteten i studier genom strikt examen eller bemärkelse.