BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen i Mogi das Cruzes Brasilien 2019/2020

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Några av de bästa universiteten i Latinamerika är baserade i Brasilien, ett land som har mer än 2.000 högskolor. Universiteten i Brasilien kan delas upp i följande klasser: Federala regeringen hanterade universitet, statliga myndigheter kontrollerade universitet, kommunstyrelsen hanterade universitet och privata universitet.

Mogi das Cruzes är viktigt att Brasiliens utbildningssektorn. Den har ett antal högre lärande institutioner som försiktighet framstående personer i landet. Den viktigaste institution här är Universidade de Mogi das Cruzes.

Jämför kandidatprogram i Mogi das Cruzes i Brasilien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Produktionsteknik

Universidade Braz Cubas (UBC)
Campusstudier Heltid 10 terminer Mars 2020 Brasilien Mogi das Cruzes

Möjliggör för studerande att studera, design, inspektion och tillsyn av byggandet av bostäder och byggnader, vägar, broar, tunnlar, installation och drift av hydrauliska vattennätverk och avlopp.

Produktionsteknik

Universidade Braz Cubas (UBC)
Campusstudier Heltid 10 terminer Mars 2020 Brasilien Mogi das Cruzes

Produktions Engineering kursen är den kurs som ger den bredaste utbudet av applikationer möjliga professionella eftersom det tillåter den professionella produktionsingenjör arbetar i olika marknadssegment.