Filter
Kandidatexamen
Brasilien Mogi das Cruzes Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Mogi das Cruzes Brasilien 2019/2020

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Några av de bästa universiteten i Latinamerika är baserade i Brasilien, ett land som har mer än 2.000 högskolor. Universiteten i Brasilien kan delas upp i följande klasser: Federala regeringen hanterade universitet, statliga myndigheter kontrollerade universitet, kommunstyrelsen hanterade universitet och privata universitet.

Mogi das Cruzes är viktigt att Brasiliens utbildningssektorn. Den har ett antal högre lärande institutioner som försiktighet framstående personer i landet. Den viktigaste institution här är Universidade de Mogi das Cruzes.

Jämför kandidatprogram i Mogi das Cruzes i Brasilien 2019/2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Brasilien
Mogi das Cruzes
Studietyp
Tempo
Universidade Braz Cubas (UBC)

Möjliggör för studerande att studera, design, inspektion och tillsyn av byggandet av bostäder och byggnader, vägar, broar, tunnlar, installation och drift av hydrauliska ... [+]

Möjliggör för studerande att studera, design, kontroll och övervakning av byggandet av bostäder och byggnader, vägar, broar, tunnlar, installation och drift av vattennätverk och avloppsvatten, garantera säkerheten, sundhet och hållbarhet för projektet. Man kan säga att det finns två vattenbyggnadsingenjör arbetsplatser: hans kontor och arbetsplatsen.

Den civilingenjör är ett som är tillägnad konstruktionerna, om byggnader, broar, bostäder, vatten nätverk, tunnlar, viadukter och kan arbeta i byggandet av kontor, fabriker, byggföretag, public service, specifika institutioner, utvecklingsbanker och investeringar

[-]
Brasilien Mogi das Cruzes
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidade Braz Cubas (UBC)

Produktions Engineering kursen är den kurs som ger den bredaste utbudet av applikationer möjliga professionella eftersom det tillåter den professionella produktionsingenj ... [+]

Produktions Engineering kursen är den kurs som ger den bredaste utbudet av applikationer möjliga professionella eftersom det tillåter den professionella produktionsingenjör arbetar i olika marknadssegment. Bland de studerade ämnena är de av teknik, processer, ledning, kvalitet och många andra kunskapsområden som gör att du större flexibilitet, att se till att yrkes ett brett område av expertis.

Alla tillverkare av konsumentvaror och tjänster har möjligheten att ha en professionell i detta område agerar i sina enheter. Tillverknings ingenjör kan arbeta i någon del av företag, som ansvarar för olika aktiviteter, vilket innebär en stor anställbarhet.

[-]
Brasilien Mogi das Cruzes
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska