Filter
Kandidatexamen
Brasilien Marília Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Marília Brasilien 2019

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

I Brasilien finns det tre typer av examen: Fil - tar mellan fyra till sex år att slutföra och eleverna kan arbeta som lärare efter avslutad fyra års forskning. Masters - tar ett till två år att uppnå, Doktorand / PhD - den högsta graden du kan studera och tar tre till fyra år att uppnå. Dessa tre grader motsvarar löst till de tre cykler av Bolognaprocessen - det europeiska systemet för högre utbildning. Detta innebär att om du har uppnått en grundexamen vid ett europeiskt universitet, bör du vara kvalificerad för att uppnå en magisterexamen i Brasilien.

Staden har ett antal universitet och högskolor som erbjuder olika kurser, inklusive medicin relaterade sådana, i en college kallas Faculdade de Medicina de Marilia. Både offentliga och privata institutioner fungerar här.

Jämför kandidatprogram i Marília i Brasilien 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Brasilien
Marília
Studietyp
Tempo
Universidade de Marília (UNIMAR)

Den Unimar Förvaltnings Course inleddes i januari 1974 med uppdraget att främja den integrerade bildandet av professionella, gör det möjligt att hantera organisationer fr ... [+]

Kurs

Den Unimar Förvaltnings Course inleddes i januari 1974 med uppdraget att främja den integrerade bildandet av professionella, gör det möjligt att hantera organisationer från en systemsyn, förbereda etiska entreprenörer, socialt ansvarstagande och engagerade till kontinuerligt lärande.

Career

Den professionella utbildning som administrationen garanterar en global vision och specifika kunskaper om näringslivet, gör det möjligt att agera inom följande områden: förvaltning, rådgivning eller konsulttjänster; kommersiella, industriella, ekonomiska, herdejordbruk, tjänster - banker, finansiella etc;. sjukhus, kliniker, laboratorier och läkemedelsföretag; kooperativ; undervisning område; företag och myndigheter: federala, statliga och kommunala; gästfrihet och turism. I denna mening, kan vi se att förvaltning karriär är dynamisk, så att du kan lägga till ständigt nya områden. Närvaron av en förvaltnings professionell, vare sig inom industrin, vare sig i finansiella institutioner, är fortfarande i handeln, kan vara den tillgång som en organisation behöver för att vinna.... [-]

Brasilien Marília
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska