BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen i Campinas Brasilien 2019/2020

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Brasilien, officiellt Förbundsrepubliken Brasilien är det största landet i både Sydamerika och den latinamerikanska regionen. Det är världens 's femte största land, både geografiskt område och befolkning, med över 193 miljoner människor.

Campinas är en populär stad i Brasilien är känd för sin kultur och turism. Ändå har staden varit inblandad i andra sektorer som erbjuder högre utbildning bekvämligheter för sina folk. Institutioner som Unicamp och UNIP finns här.

Jämför kandidatprogram i Campinas i Brasilien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Elektroteknik

Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)
Campusstudier Heltid Mars 2020 Brasilien Campinas

Elektroingenjör arbetar inom tillverkningsindustrin i allmänhet branscher, företag och generation företag, överföring och distribution av el; i maskiner och elektrisk utrustning industrin; i företag som är verksamma inom design, installation och underhåll av industriella elinstallationer; i företag som är verksamma inom områdena planering och konsulttjänster på energieffektivitet, energisparande, förnybara energikällor; tillsynsmyndigheterna i det nationella elsystemet; i företag och de vetenskapliga och tekniska forskningslaboratorier. Också kan agera självständigt i bolaget eller rådgivning

Reklam och marknadsföring

Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)
Campusstudier Deltid 8 - 8 terminer Mars 2020 Brasilien Campinas

Reklam och marknadsföring kurs med inriktning mot marknadsföring syftar första professionella utbildning av studenter för verksamhet inom yrkesområdet för regional reklam. Därför förutsätter denna nya läroplanen design betoning fokuserad på marknadsföring, eftersom detta perspektiv samt mer anpassade till dagens krav på arbetsmarknaden, som syftar till en effektivare absorption av utexaminerade per sektor verksamheten / branschen. Utbildning orienterad marknadsföring öppnar många möjligheter för yrkesverksamhet, inte begränsat till förskrivning den nuvarande läroplanen, till reklambyråer eller media.

I maskinteknik examen

Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)
Campusstudier Heltid 5 år Mars 2020 Brasilien Campinas

Maskiningenjör designar och utvecklar mekaniska och termiska system som motorer, maskiner, utrustning, fordon, värme och kylsystem, församlingar, drift och kvalitetskontroll.