BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Gaborone Botswana 2019

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Botswana ligger i södra Afrika och har gjort betydande framsteg i utvecklingen av dess system för högre utbildning. Upptäckten av diamanter kraftigt ökade intäkter för nationen, och en stor del av dessa intäkter har kanaliseras till att förbättra skolor och högskolor.

Människor i Gaborone har flera högskolekurser certifikat än något annat folk i Botswana. Detta beror på de olika anstalterna finns i denna stad. University of Botswana är nyckeln universitetet här.

Jämför kandidatprogram in Gaborone i Botswana 2019

sökresultat funna Filter

Bachelor i handeln inom företags innovation och entreprenörskap

AFDA
Campusstudier Heltid 3 år Februari 2020 Sydafrika Johannesburg Cape Town Durban Port Elizabeth Botswana Gaborone + 5 fler

Vid AFDA känner vi igen behovet av en unik utbildning för karriär inom den kreativa ekonomin. År 2015 meddelade vi AFDA School of Business Innovation & Technology; en ny ström som tar itu med de snabba förändringarna i näringslivet och tekniken, och det kommer bättre att förbereda akademiker för framtids möjligheter.