BACHELORSTUDIES.SE

Se de 3 mest populära kandidatprogrammen i Bolivien 2019

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Beläget mellan Anderna och Amazonfloden i Sydamerika, har Bolivia en förvånansvärt robust utbildningssystem högre som innehåller en av de äldsta universiteten i västra halvklotet. Under de senaste åren har regeringen antagit lagstiftning för att förbättra och standardisera kvaliteten på undervisningen på universiteten.

Kontakta skolor direkt De mest populära kandidatprogrammen i Bolivien 2019

sökresultat funna Filter

Examen i elektroteknik

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC
Campusstudier Heltid 10 terminer Februari 2020 Bolivia Cochabamba

Att träna kvalificerad personal med ledningen hög kapacitet och ledarskap, som leder utvecklingen av Plurinational staten Bolivia, med stiftelser och teknisk och teoretisk kunskap med social bemärkelse, vilket gör att ge sitt avgörande bidrag i förvaltningen, utveckling och genomförande av teknik spets, tillhandahålla lösningar anpassade till nuvarande och växande behov av landet.

Examen i kommersiell ingenjörs

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC
Campusstudier Heltid 9 terminer Februari 2020 Bolivia Cochabamba

Professionalisera humankapital i kommersiell teknik med entreprenörsanda, utveckla färdigheter och förmågor i ditt område, att tillämpa sina förvärvade kunskaper och verktyg, letar efter en omfattande och innovativ utveckling i de kommersiella och affärsområdena.

Sound ingenjörsexamen

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC
Campusstudier Heltid 10 terminer Februari 2020 Bolivia Colcapirhua Municipality

Engineering Sound uppdrag är att utbilda etiska och socialt ansvarstagande yrkesverksamma, kunna analysera och förstå nutida problem, tillämpningen av de fysiska-matematiska grunderna med konstnärliga och kulturella kriterier, i huvudsak forskning och ljud vetenskaplig och teknisk kunskap.