BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Cochabamba Bolivia 2019

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Beläget mellan Anderna och Amazonfloden i Sydamerika, har Bolivia en förvånansvärt robust utbildningssystem högre som innehåller en av de äldsta universiteten i västra halvklotet. Under de senaste åren har regeringen antagit lagstiftning för att förbättra och standardisera kvaliteten på undervisningen på universiteten.

Denna stadiga stad i Bolivia är en utmärkt plats för någon avancera sin utbildning. Att vara hem till den populära universitetet i San Simon, liksom andra högre utbildning institut, är denna stad idealiskt för att studera.

Jämför kandidatprogram in Cochabamba i Bolivien 2019

sökresultat funna Filter

Examen i elektroteknik

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC
Campusstudier Heltid 10 terminer Februari 2020 Bolivia Cochabamba

Att träna kvalificerad personal med ledningen hög kapacitet och ledarskap, som leder utvecklingen av Plurinational staten Bolivia, med stiftelser och teknisk och teoretisk kunskap med social bemärkelse, vilket gör att ge sitt avgörande bidrag i förvaltningen, utveckling och genomförande av teknik spets, tillhandahålla lösningar anpassade till nuvarande och växande behov av landet.

Examen i kommersiell ingenjörs

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC
Campusstudier Heltid 9 terminer Februari 2020 Bolivia Cochabamba

Professionalisera humankapital i kommersiell teknik med entreprenörsanda, utveckla färdigheter och förmågor i ditt område, att tillämpa sina förvärvade kunskaper och verktyg, letar efter en omfattande och innovativ utveckling i de kommersiella och affärsområdena.