619 Kandidat Program i Biovetenskap 2024

Kandidat Program i Biovetenskap 2024Filter
    • Ramat Gan, Israel

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    • Swansea, Storbritannien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    • Madrid, Spanien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Spanska

    Si te gusta investigar y pasar tiempo en un laboratorio, la carrera de Biotecnología te apasionará. La biotecnología combina las ciencias de la vida con la ingeniería para obtener nuevos productos o servicesios a partir de sistemas biológicos (microorganismos, células animales y vegetales, o partes de ellas como enzimas, anticuerpos o sistemas génicos).

    • Belfast, Storbritannien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Läkemedelsindustrin i Storbritannien har en större inverkan på den brittiska ekonomin än någon annan högteknologisk industri. Med 73 000 anställda, varav cirka 27 000 är direkt involverade i forskning och utveckling (FoU), erbjuder läkemedelsindustrin akademiker en chans att spela en viktig roll i utvecklingen av nya läkemedel med sysselsättningsmöjligheter som finns i alla stadier av läkemedelsutvecklingsprocessen

    • Belfast, Storbritannien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Kandidatexamen i biokemi gör det möjligt för studenter att få en förståelse för begrepp och teorier som rör biokemi och tillämpningen av en rad praktiska laboratoriefärdigheter. Studenterna kommer att utforska relevanta analytiska principer och tekniker och tillämpa dessa i en forskningsmiljö. Du kommer att förstå sammanställning, kvantitativ analys och tolkning av experimentella data samt förmågan att lösa problem. Ytterligare färdigheter som; personliga och teamfärdigheter, datahantering, presentationsfärdigheter, karriärplanering och tillämpning av din examen på arbetsplatsen kommer också att täckas.

    • Brno, Tjeckien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Kandidatprogrammet Animal Welfare and Protection är ett akademiskt fokuserat studieprogram som motsvarar vetenskapens nuvarande tillstånd och nivå och behovet av övning i Europa. Studien innehåller teoretisk kunskap och möjliggör förvärv av nödvändiga praktiska färdigheter som behövs för yrkets utförande, inklusive anställning i kreativa aktiviteter, och förbereder också studenterna för studier i ett magisterprogram.

    • Santiago de Querétaro, Mexiko
    • Jonesboro, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Bioteknik öppnar nya gränser inom olika branscher. Dess tvärvetenskapliga tillvägagångssätt leder till att den använder biologiska system för att lösa miljömässiga, medicinska och industriella problem. Inom jordbruk och boskap görs ständiga modifieringar och förbättringar av olika arter. Inom mat genereras nya mer näringsrika, hälsosamma och hållbara alternativ.

    • Umeå, Sverige

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Som kemist och molekylärbiolog kan du till exempel arbeta med utveckling av läkemedel, vacciner och kriminaltekniska tekniker eller förädling av växter.Kandidatprogrammet i Life Science täcker ett brett spektrum av kemi och molekylärbiologi.Dina lärare har en nära koppling till ledande forskning inom områden som mikrobiologi, medicin, biologisk och miljökemi, infektionsmedicin och växt- och skogsbioteknik.

    • Wrocław, Polen

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Syftet med BSc-studier inom bioteknik är att förvärva grundläggande kunskaper om molekylärbasis av biologiska fenomen och processer genom att lära sig matematik, statistik, kemi, fysik, samt molekylärbiologi, genetik, mikrobiologi, biologi i cellen och bioteknik och förvärv av djupare kunskaper i biokemi av proteiner, kolhydrater och lipidföreningar, deras strukturer och funktioner samt deras metabolism.

    • Groningen, Nederländerna

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Kan vi skapa nya organ från celler? Hur fungerar biologiska molekyler som proteiner och DNA? Undrar du i vilken utsträckning det är möjligt att producera bättre medicin, enzymer eller livsmedel med hjälp av bioteknik? På det här utbildningsprogrammet i Life Science and Technology får du lära dig hur du hittar svar på frågor som dessa. Detta utbildningsprogram kombinerar element från en mängd olika discipliner, inklusive biologi, farmaci, fysik, kemi och teknik. Du kommer att lära dig hur du använder denna kunskap för att skapa medicinska tillämpningar som gör människor bättre eller förbättrar deras livskvalitet. Våra studenter och forskare studerar de intrikata detaljerna hos levande organismer men försöker också bygga livliknande system från molekyler som inte är levande. Om vi kan bygga en sådan syntetisk cell kommer vi att förstå kraven på liv mycket bättre, och vi kanske kan använda dessa celler som fabriker för nya biomolekyler. Det här är bara några exempel på saker vi utforskar. När du startar detta program kommer många andra nya forskningsprojekt utan tvekan att ha startat. Du kommer garanterat att hitta något som väcker ditt intresse.

    • Mercedes, Costa Rica

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk, Spanska

    Inom området för agronomisk teknik (jordbruksvetenskap) drar studenterna nytta av en mångkulturell miljö, med representation från över 48 länder bland kamrater, tjänstemän och fakulteter. Med ett arv på över 30 år har programmet framgångsrikt fostrat unga hjärnor från Amerika, Europa, Afrika och Asien, vilket gör det möjligt för dem att driva hållbar utveckling inom sina nationer och främja rättvisa och välmående samhällen. Inom denna akademiska familj garanteras orubbligt stöd vid varje steg på din resa.

    • Krems an der Donau, Österrike

    Heltid

    6 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Medicinsk och farmaceutisk bioteknik bachelorprogram förbereder dig för ett av de snabbast växande forskningsområdena i världen.

    • Lincoln, Amerikas förenta stater

    Heltid

    120 timmar

    På Campus

    Engelsk

    Teknik för jordbrukssystem ligger i framkanten av nya och framväxande teknologier, vilket gör att du kan lösa jordbruksutmaningar från 2000-talet och framåt. Denna praktiska major kombinerar kurser inom teknik, jordbruksvetenskap och affärer.

    • Kursk, Ryssland

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    De viktigaste typerna av yrkesverksamhet: utveckling, produktion och certifiering av läkemedel och biologiskt aktiva läkemedel och medicintekniska produkter. Modellera och erhålla medicinska och kosmetiska produkter baserade på levande föremål (inklusive sportkosmetik och kosttillskott för sportnäring). Bioteknik för växtorganismer.

    • Lawrence Township, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Sammanfogar kurser i fysik, livsvetenskap och tillämpad vetenskap för att ge en väl avrundad, förprofessionell utbildning som behövs för att starta din karriär. Utforska de kemiska och fysikaliska processer som sker i levande organismer i en stimulerande inlärningsmiljö med små klasser som uppmuntrar interaktion mellan medstudenter och professorer och väl avrundade labbupplevelser.