BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Biovetenskap i Rumänien 2020

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Studier i biologi & livsvetenskap förbereder ofta studenterna på en karriär inom sjukvården. Ibland kombinerar studieprogram kurser i mänsklig biologi med kurser i fysik, kemi, och även geologi för att hjälpa studenterna att lära sig hur levande organismer fungerar tillsammans.

Rumänien är ett land som ligger vid korsningen av Central-och Sydosteuropa, gränsar till Svarta havet. Komma till Rumänien är lätt från nästan alla delar av världen, på grund av sin ställning, liksom det faktum att det serveras med en matris av transportslag och företag. Rumänska universitet erbjuder bra val av grund-och forskarutbildning i rumänska, engelska, franska och tyska.

De mest populära kandidatprogrammen i Biovetenskap i Rumänien 2020

1 Resultat i Biovetenskap, Rumänien Filter

Ungkarl inom jordbruket

Faculty of Agriculture - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Utbildningsmålen är specifika för inriktning jordbruk genereras av uppfyllandet och genomförandet av följande tre mål: 1. Kognitiva mål 2. Tillämpad mål 3. Kommunikativa och r ...

Läs mer