BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Biovetenskap 2020 i Dramaga i Indonesien

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Studier i biologi & livsvetenskap förbereder ofta studenterna på en karriär inom sjukvården. Ibland kombinerar studieprogram kurser i mänsklig biologi med kurser i fysik, kemi, och även geologi för att hjälpa studenterna att lära sig hur levande organismer fungerar tillsammans.

Indonesien, ett land i Sydostasien, bostäder mer än 238 miljoner människor. Indonesien är det fjärde mest befolkade landet i världen. Landets utbildningssektorn är indelad i förskolan, junior och senior primär, sekundär och utbildade kurser.

Be om information Kandidatprogram i Biovetenskap i Dramaga i Indonesien 2020

2 Resultat i Biovetenskap, Dramaga Filter

Kandidat i matvetenskap och teknik

IPB University
Kandidatexamen
Jul 2020
<
Heltid
<
8 terminer
28 Apr. 2020
Engelska
Campusstudier

Food Technology Program (FTP) vid Institutionen för livsmedelsvetenskap och teknik, fakulteten för jordbruksteknik och teknik, Bogor Agricultural University (IPB) är ett grund ...

Läs mer

Kandidatexamen i agroindustrial engineering

IPB University
Kandidatexamen
Jul 2020
<
Heltid
<
8 terminer
28 Apr. 2020
Engelska
Campusstudier

Läroplanen integrerar ingenjörs- och industriledning med miljövänlig processteknik, engagemang för att förbättra utbildningens kvalitet, till exempel genom att vinna Center Gr ...

Läs mer