BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Biovetenskap i Australien 2020

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Studier i biologi & livsvetenskap förbereder ofta studenterna på en karriär inom sjukvården. Ibland kombinerar studieprogram kurser i mänsklig biologi med kurser i fysik, kemi, och även geologi för att hjälpa studenterna att lära sig hur levande organismer fungerar tillsammans.

Australien har den tredje största antalet utländska studenter i världen trots att de har en gemenskap av endast 23 miljoner. Dessa är starka akademiska meriter, men australiska institutioner är lika högt rankad som de städer som huset dem runt fädernesland.

De mest populära kandidatprogrammen i Biovetenskap i Australien 2020

3 Resultat i Biovetenskap, Australien Filter

Bachelor of Science (Conservation and Wildlife Biology)

Edith Cowan University
BSc
27 Jul 2020
<
Heltid
<
6 terminer
Engelska
Campusstudier

Kursen fokuserar på de kunskaper och färdigheter som krävs för att förstå betydelsen av bevarande av biologisk mångfald.

Läs mer

Bachelor of Science (Matsteknik och näring)

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Bränslematinnovation. Studera matvetenskap Med en matvetenskap grad kan du bedriva en rad karriärvägar inom branschen inom områden som bearbetning, tillverkning, förpackning, ...

Läs mer

Kandidatexamen för jordbruk och teknik

Melbourne Polytechnic
Kandidatexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Kombinera ditt intresse för Jordbruk och Teknik och vara i framkant av branschen med Melbourne Polytechnic Bachelor of Agriculture and Technology, som erbjuds i samarbete med ...

Läs mer