66 Kandidat Program i Biovetenskap i Asien for 2024

Kandidat Program i Biovetenskap i Asien for 2024Filter
    • Ramat Gan, Israel

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Ämnet öppnar upp för en bredare syn på biovetenskap och ger kunskap, tillämpning, och förbättring av biologiska lagar i naturen för att skapa användbara produkter i livet. COVID-19-pandemin är en avgörande förutsättning för att betona betydelsen av bioteknikprogrammet för att stödja processen att återupprätta ett säkert tillstånd i en ny situation genom uppfinningen av förebyggande av vacciner, COVID-19-behandlingsläkemedel, forskning och produktion av biokemiska testsatser, PCR, etc.

    • Dubai, Förenade arabemiraten

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    BSc Bioteknik är ett mycket tvärvetenskapligt program som syftar till att ge utmärkt tillfälle för eleverna att ta av en lovande karriär. Den infördes med visionen att ge eleverna de kunskaper färdigheter och den senaste utvecklingen i detta gräns vetenskap.

    • Ras Al Khaimah, Förenade arabemiraten

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Bioteknik är användningen av biologiska processer, organismer eller system för att tillverka produkter som är avsedda att förbättra människors livskvalitet. Bioteknik är betydande importantance i ett antal branscher, från jordbruk till medicin.

    • Kajang, Malaysia

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Detta program är utformat för att producera kunniga och kompetenta personal som är utrustade med avancerad kunskap och omfattande praktisk-erfarenhet inom bioteknikområdet. Eleverna utsätts med tillhörande kunskap, tekniker, praktiska färdigheter och frågor som hänför sig till utveckling och utvecklingen av bioteknik, både lokalt och globalt.

    • Ulaanbaatar, Mongoliet

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Med en kandidatexamen i agronomi, eleverna lära sig om växtodling baserad på biologisk kunskap, upptäcka och reglera den biologiska processen, hur man kan producera hälsosamma vegetabiliska produkter och lära sig om att producera hög avkastning.

    • Suzhou, Kina

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Bioinformatik kombinerar datavetenskap med molekylärbiologi för att ge dig grundläggande insikter i livsprocesser. Behovet av bioinformatik har utlösts av enorma vetenskapliga framsteg när det gäller att samla in biologiska data. Som nyckel till att utvinna meningsfull information från dessa data är bioinformatik viktigt för en djupgående förståelse av mänskliga sjukdomar samt för identifiering av nya molekylära mål och terapeutiska molekyler för läkemedelsupptäckt. Du kommer att ta examen med kunskap och färdigheter för att ta itu med verkliga livsvetenskapliga problem ur ett informatik- och beräkningsperspektiv.

    • Shah Alam, Malaysia

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Detta program kommer att ge studenterna: grundläggande kunskaper, principer

    • Beirut, Libanon

    Heltid

    På Campus

    Programmet utvecklar nödvändig kompetens och kunskapsbas för att hjälpa till och förvalta tillhandahållandet av måltider via en institutionell matservering.

    • Manila, Filippinerna

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Detta program ger studenter med en stark grund i olika områden av molekylär biovetenskap, t.ex.

    • Nakon Phathom , Thailand

    Heltid

    På Campus

    Food Science and Technology innebär tillämpning av olika vetenskapliga discipliner att livsmedelstillverkning, vilket är massproduktion av livsmedel från råvara djur och växtmaterial

    • Batu Pahat, Malaysia
    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Vårt program ger dig möjlighet att undersöka de grundläggande vetenskaper som ligger till grund för bioteknik - kemi, biokemi, mikrobiologi och statistik - samtidigt utveckla applikationer till områden såsom affärer, etik och miljövetenskap.

    • Shah Alam, Malaysia

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Biomedicin är en gren av medicinsk vetenskap som behandlar utvecklingen av diagnostiska metoder och behandlingar för nuvarande och framväxande hot mot människors hälsa. Detta program ger kunskap om anatomi, fysiologi, farmakologi, biokemi, cellbiologi, och genetik som är viktiga för modern medicin och folkhälsa. Kandidater kommer att utveckla grundläggande färdigheter i kritiskt tänkande, problemlösning, och kommunikation som är ovärderlig för att förstå globala hälsotrender och biomedicinska forskningsframsteg.

    • Jerusalem, Israel

    På Campus

    Bioinformatik är ett område som kombinerar biovetenskap med datavetenskap. Detta banbrytande område ligger i framkant inom forskning inom biovetenskap, utvecklar aktuella forskningsmetoder och de förnybara möjligheterna att använda datoriserade algoritmer.

    • Dalat, Vietnam

    Jordbruks- och skogsbruksfakultetens uppdrag är att stabilisera och fokusera på kvaliteten på grundutbildade studenter så att de kan tjäna i den socioekonomiska utvecklingen av högländerna, sydöstra provinserna och kustregionerna i Centrala Vietnam.