BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Bioteknik i Ryssland 2020

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Studenter som är intresserade av vetenskap och teknik bör kanske se närmare på utbildningsmöjligheter inom bioteknik. Kunskap inom detta område kan bidra till innovationer inom områdena biomedicin, jordbruk och apotek. Undervisningen omfattar ofta både kurser och laborationer.

Russia (Russian: Россия) är den överlägset största landet i världen, som täcker mer än en åttondel av jordens 's bebott landområde. Den tidigare statliga kommittén för högre utbildning i Ryssland finansierat 240 universitet, akademier och institut, vilket gör Ryssland till en fast land att studera i.

De mest populära kandidatprogrammen i Bioteknik i Ryssland 2020

2 Resultat i Bioteknik, Ryssland Filter

Kandidatexamen i bioteknik

Belgorod National Research University
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
4 år
18 Jul 2020
Engelska
Ryska
Campusstudier

Kandidater kan bedriva produktionsteknologi, projektaktiviteter, forskning eller hantering vid biologiska, biomedicinska och jordbruksforskningsinstitutioner, samt på ekologis ...

Läs mer

Grundutbildade biotekniska system och teknik

BAUMAN Moscow State Technical University
Kandidatexamen
01 Sep 2020
<
Heltid
<
4 år
10 Jul 2020
Ryska
Campusstudier

Institutionen för biomedicinska tekniska system (BMT-1) förbereder kandidater i riktning mot "Biotechnical Systems and Technologies."

Läs mer