BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Bioteknik 2020 i Belgorod i Ryssland

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

En kandidatexamen i bioteknik syftar till att tillämpa ingenjörsmässiga och vetenskapliga principer för en organism att skapa produkter och tjänster som har ett värde för samhället. Man undersöker växter, djur och mikroorganismer med avsikt att utveckla eller förbättra befintliga produkter eller tjänster.

Russia (Russian: Россия) är den överlägset största landet i världen, som täcker mer än en åttondel av jordens 's bebott landområde. Den tidigare statliga kommittén för högre utbildning i Ryssland finansierat 240 universitet, akademier och institut, vilket gör Ryssland till en fast land att studera i.

Be om information Kandidatprogram i Bioteknik i Belgorod i Ryssland 2020

1 Resultat i Bioteknik, Belgorod Filter

Kandidatexamen i bioteknik

Belgorod National Research University
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
4 år
18 Jul 2020
Engelska
Ryska
Campusstudier

Kandidater kan bedriva produktionsteknologi, projektaktiviteter, forskning eller hantering vid biologiska, biomedicinska och jordbruksforskningsinstitutioner, samt på ekologis ...

Läs mer