BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Bioteknik i Litauen 2020

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Akademiker i en kandidatexamen i bioteknik kommer att ha kunskap om en mångfald av ämnen, inklusive fysik, kemi, teknik och biologi. Detta beror på att examen är inriktad på användningen av levande organismer för att skapa eller varor och tjänster som har ett värde för samhället.

Republiken Litauen är det officiella namnet på landet. Den finns i norra delen av Europa. Litauen uppskattar vetenskap och teknik i sina utbildningssystem högt. Den har de grundläggande aspekterna av primära, sekundära och tertiära utbildningsnivåer. Litauen är en annan ledande land i tillhandahållandet av konst, vetenskap, teknik samt tekniska kurser. Litauen har inför flera utmaningar inom högre utbildning de senaste åren som ledde till skapandet av 20 universitet för att öka dess tillgänglighet.

De mest populära kandidatprogrammen i Bioteknik i Litauen 2020

1 Resultat i Bioteknik, Litauen Filter

Kandidatexamen i bioteknik

Vytautas Magnus University
Kandidatexamen
21 Aug 2020
<
Heltid
<
4 år
01 May 2020
Engelska
Campusstudier

Programmet tillämpar vetenskapliga och tekniska principer på levande organismer för att producera produkter och tjänster av värde för samhället. Programmet för en innovativ ko ...

Läs mer