close

Filter

Visa resultat

Kandidatexamen i Biologisk mångfald 2021

När studenterna skriver in på ett universitet, har de ofta målet att tjäna en kandidatexamen. Denna grad kan stå ensam eller vara en landmärke grad på väg till att tjäna en magisterexamen eller doktorsexamen. Vad är en kandidatexamen i biologisk mångfald? Biologisk mångfald studerar hur olika organismer och arter interagerar med varandra i olika miljöer i vår värld. Forskare inom… Läs mer

När studenterna skriver in på ett universitet, har de ofta målet att tjäna en kandidatexamen. Denna grad kan stå ensam eller vara en landmärke grad på väg till att tjäna en magisterexamen eller doktorsexamen.

Vad är en kandidatexamen i biologisk mångfald? Biologisk mångfald studerar hur olika organismer och arter interagerar med varandra i olika miljöer i vår värld. Forskare inom biologisk mångfald är intresserade av att identifiera varifrån organismer härrör och hur man förhindrar förlust av väsentliga livsmiljöer. De upptäcker också invasiva arter eller organismer som förstör vissa populationer och hur man styr deras tillväxt. Programdeltagare lär sig att utse ett naturreservat för att skydda ekologiska system och återställa nedbrutna system.

Att tjäna en kandidatexamen i biologisk mångfald är avgörande för planetens framtid. Det säkerställer att alla jordens organismer har förmåga att främja tillväxt och bidra till miljöens hälsa.Eleverna tar dessa färdigheter och förbättrar planeten för alla och allt som lever på det.

Program i biologisk mångfald kan variera i kostnad dramatiskt från skolan till skolan. Dessa kostnader beror på var universitetet är beläget samt programmets längd. Finansiellt stöd kan vara tillgängligt för studenter i vissa situationer.

Studenter som examinerar med en kandidatexamen i biologisk mångfald kan hitta anställningstillfällen som arbetar med miljöpolicy, bevarandeföreställning eller akademiker. Ställningar kan också omfatta miljörådgivning, forskningsanläggningar, icke-statliga organisationer och byråer, djurparker, akvarier och nationalparker. Forskare kan analysera data, förbereda rapporter och presentera information om biologisk mångfald hos övriga befolkningen.

Ett antal högskolor över hela världen erbjuder online-kurser till studenter som inte kan delta i klasserna på plats. Detta öppnar möjligheten till denna befolkning av forskare.Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
St Cloud State University
St. Cloud, Amerikas förenta stater

Som en biologi: biologisk mångfald, ekologi och evolution kommer dina kurser att innehålla en bredd av ämnen i framkant av de senaste biologiska framstegen. Du kommer att stud ... +

Som en biologi: biologisk mångfald, ekologi och evolution kommer dina kurser att innehålla en bredd av ämnen i framkant av de senaste biologiska framstegen. Du kommer att studera organismernas biologi, inklusive hur de lever, interagerar, utvecklas och anpassas över tid. Kursuppgifter i detta större erbjuder en pedagogisk upplevelse som kommer att förbereda dig för en mängd karriärer inom vetenskaplig forskning, bevarande, federala byråer, industri, akademi och mer. -
Kandidatexamen
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Sep 2021
01 Jul 2021
Campusstudier
 
Edith Cowan University
Joondalup, Australien

Kursen fokuserar på de kunskaper och färdigheter som krävs för att förstå betydelsen av bevarande av biologisk mångfald.

Kursen fokuserar på de kunskaper och färdigheter som krävs för att förstå betydelsen av bevarande av biologisk mångfald. -
BSc
Heltid
6 terminer
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här