433 Kandidat Program i Biologi 2024

Kandidat Program i Biologi 2024Filter
    • Hull, Storbritannien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Utforska biologins fascinerande värld, från genom till regnskogar, på en kurs som tar itu med verkliga problem och förbereder dig för ett spännande utbud av karriärer. Biology at Hull handlar om att tackla globala utmaningar, från genteknik till klimatförändringar. Du får praktiska färdigheter i verkligheten i labbet och på fältet, och lär dig att kommunicera viktiga ämnen inom biologi till olika målgrupper. Du kommer att studera på en stödjande och vänlig avdelning med tillgång till branschstandard. Denna examen speglar vidden av moderna biologiska vetenskaper, med kärnämnen inklusive genetik och genomik, mikrobiologi, evolution, cellbiologi och biologisk mångfald. Vi hjälper dig att bygga din examen kring dina intressen, som molekylär genomik, toxikologi, tillämpad ekologi eller andra specialistämnen. Fascinerad av mänsklig biologi? Du kan också ta moduler från biomedicinska vetenskaper. Eller om du är intresserad av alla områden av biologi kan du ta ett brett utbud av alternativ - valet är ditt.

    • Bodø, Norge

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Hur har livet på jorden utvecklats? Hur kodar DNA för viktiga biologiska funktioner? Hur ser näringsvävarna ut på havets botten? Hur påverkar klimatförändringarna djur och växter? Det här är några av de frågor som biologin försöker svara på.

    • Bremen, Tyskland

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    • Belfast, Storbritannien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Mikrobiologi är studiet av bakterier, svampar, alger, protozoer och virus, och är av enorm betydelse i förhållande till miljö, jordbruk och livsmedel, biomedicinska vetenskaper och bioteknik. Utexaminerade i mikrobiologi är därför mycket eftertraktade inom dessa områden. Mikrobiologi är mycket central för många aspekter av de biologiska vetenskaperna, från ren forskning till olika industriella, medicinska och miljömässiga tillämpningar.

    • The City, Storbritannien

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Jdeideh, Libanon

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Institutionen för naturvetenskap och hälsa tillhandahåller ett program som syftar till att utbilda framtida forskare, vårdpersonal och utbildare. Programmet ger en stark vetenskaplig grund, som utvecklar kritiskt tänkande och kommunikationsförmåga och fokuserar på service. Bachelor of Science in Biology-programmet erbjuder akademisk excellens med praktisk träning. Utöva akademisk och forskningsverksamhet och vara aktivt involverad i samhällsvård och humanitärt arbete.

    • Dahlonega, Amerikas förenta stater
    • Gainesville, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Biologiutbildningen vid UNG är ett mångsidigt program som låter dig utforska de biologiska vetenskaperna som helhet, samtidigt som du dyker in i specialområden inom området. Även om det finns kurser som alla biologiska huvudämnen måste ta, finns det flexibilitet i läroplanen för att välja kurser som hjälper dig att arbeta mot dina karriärmål. Om du till exempel vill studera viltvård på forskarskolan kan du välja valbara kurser i ornitologi och bevarandebiologi. Om du är intresserad av ett professionellt program kan du välja valfria övre nivåer som uppfyller antagningskraven för ditt drömprogram.

    • Lincoln, Amerikas förenta stater

    Heltid

    120 timmar

    På Campus

    Engelsk

    När du studerar biologiska vetenskaper vid University of Nebraska–Lincoln, kommer du att studera den levande världen, från molekyler till ekosystem. Du kan utforska dina individuella intressen genom forskning med en fakultetsmedlem eller uppslukande kurser på Cedar Point Biological Station.

    • Lawrence Township, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Designad för att förbereda eleverna för ett liv av lärande inom naturvetenskap som gör det möjligt för dem att gå med i arbetskraften eller gå på professionell eller forskarskola. Blandat i teori och praktisk träning tar Riders kandidatexamen i naturvetenskap (BS) och kandidatexamen i biologi (BA) en omfattande titt på vetenskapen bakom levande organismer. Kurserna täcker ämnen inom biologi, kemi, fysik och matematik utformade för att ge kunskap och utveckling av tekniska och analytiska färdigheter som behövs för att fortsätta ett liv med lärande och utövande av vetenskap. Många Rider biologi majors fortsätter till professionella och forskarskolor. Studieområden som studeras av studenter i denna stora inkluderar medicinsk, tandläkar- och veterinärskola; allierade hälsoprogram som optometri, fotvård, sjukgymnastik, arbetsterapi och omvårdnad; program som leder till MS eller Ph.D. examina inom biovetenskap; och program inom naturvetenskaplig utbildning.

    • Las Cruces, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Genetik är vetenskapen om ärftlighet och variation i levande organismer. Genetik studeras på DNA / gen / genomnivå (molekylär genetik, bioteknik, genomik och bioinformatik), nivån av organismer (klassisk eller mendelisk genetik) och inom / bland populationer av individer (population och kvantitativ genetik). En av de mest betydelsefulla vetenskapliga prestationerna i historien har varit användningen av genomteknik för att nyligen identifiera de flesta mänskliga gener, liksom, de flesta gener för ett antal andra djur, växter, svampar och bakterier.

    • León, Spanien

    Heltid

    8 terminer

    På Campus

    Spanska

    Vi utbildar proffs med teoretisk och praktisk kunskap om morfologi, systematik, struktur, funktion och interaktion mellan levande varelser, för att kunna öva professionellt inom områden som är så olika som forskning, bioteknologibaserade företag, hälsa, miljöledning, undervisning etc.

    • Lacey, Amerikas förenta stater

    På Campus

    Engelsk

    • Hangzhou, Kina

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Utforska livets mysterier samtidigt som du får en intensiv och gedigen utbildning i modern biologi - inklusive biokemi, molekylärbiologi, cellbiologi, genetik, utvecklingsbiologi och neurobiologi. På vårt kandidatprogram i biologiska vetenskaper får du lära dig att använda moderna teknologier och verktyg inom genomik, proteomik, genomredigering och biomolekyldesign, och du kan även genomföra tvärvetenskapliga studier inom dessa och andra områden.

    • Pécs, Ungern

    Heltid

    6 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Biologi BSc-linjen erbjuder en hel 3-årig utbildning i biologi. Studieprogrammet för heltidsutbildningen erbjuder en komplett utbildning i biologi, med speciella inriktningar, särskilt inom neurobiologi, genetik, mikrobiologi, djur- och växtekologi, botanik, zoologi och växtfysiologi. Specialinriktningar i det andra året har två moduler: infraindividuella (betyder mer laboratoriepraxis och cellbiologi) och supraindividuella (betyder mer ekologi) kurser.

    • Dundee, Storbritannien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk