BACHELORSTUDIES

Jämför kandidatprogram i Biologi på deltid i Vitryssland 2020/2021

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Akademiker i en kandidatexamen i biologi kommer att vara kunniga inom olika områden med anknytning till biologi. Dessa områden allt från genetik och evolution, ekologi och cellbiologi. Graden är sedan involverad i teori och praktik av djurs och växters biologi, genom observation och analys av biologiska system.

I Vitryssland är universitetsutbildning den högsta nivån på akademisk pedagogisk strävan. Den har också ett extra eftergymnasial nivå, vilket ger andra relaterade yrkesutbildning. Efter grundexamen, ger utbildningssystemet dig en möjlighet att ytterligare din utbildning för att utöka din akademiska strävan till befälhavare eller doktorsexamen nivåer.

Börja idag Bästa kandidatprogrammen i Biologi på deltid i Vitryssland 2020/2021

1 Resultat i Biologi, Vitryssland Filter

Specialist - Biologi

Гомельский государственный университет имени Франциска Скорины
Kandidatexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;5 år
Campusstudier

Specialisten är: att arbeta i alla typer av mellersta och sekundära specialpedagogiska institutioner som lärare i biologi och kemi i forskning

Läs mer