BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Biologi 2020/2021 i birmingham i USA

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Akademiker i en kandidatexamen i biologi kommer att vara kunniga inom olika områden med anknytning till biologi. Dessa områden allt från genetik och evolution, ekologi och cellbiologi. Graden är sedan involverad i teori och praktik av djurs och växters biologi, genom observation och analys av biologiska system.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Befolkningen i Birmingham är ett av de största i delstaten Alabama och har därmed en hel del högskolor och universitet för att tillgodose det. Det finns stora högskolor allt från medicin till lag och omvårdnad.

Be om information Kandidatprogram i Biologi i birmingham i USA 2020/2021

1 Resultat i Biologi, birmingham Filter

Kandidatexamen i biologi

Birmingham-Southern College
Kandidatexamen
Sep 2021
<
Heltid
Campusstudier

Vi erbjuder en dynamisk akademiskt program som förbereder våra elever för en mängd olika yrken inom hälso-och sjukvård, forskning, och relaterade områden i en kollaborativ väl ...

Läs mer