BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Biologi 2020/2021 i Milwaukee i USA

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Att lära sig mer om människokroppens biologiska aspekter kan ligga till grund för vidare studier inom farmakologi eller till en komplett läkarutbildning. För dem som vill undervisa i naturvetenskap kan en biologiutbildning kombineras med en pedagogisk utbildning.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Milwaukee ligger på den sydvästra kusten av Lake Michigan. Milwaukee är känd för segling, vindsurfing, kite surfing, vattensporter längs Lake Michigan. Många högt rankade universitet och högskolor gör Milwaukee rankad sexa i elevantalet.

Be om information Kandidatprogram i Biologi i Milwaukee i USA 2020/2021

2 Resultat i Biologi, Milwaukee Filter

BA i biologi

Cardinal Stritch University
BA
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

De viktigaste målen för biologi Institutionen är att ge underlag för en liberal arts utbildning och förbereda eleverna för att göra karriär inom forskning, undervisning, indus ...

Läs mer

Ungkarl i marinbiologi

Wisconsin Lutheran College
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

De marina biologi stora ger studenterna upplevelsemöjligheter lärande i marin vetenskap och ekosystem, inklusive dykning och snorkling i olika marina sammanhang, vandring och ...

Läs mer