BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Biologi 2020/2021 i Rapid City i USA

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Att lära sig mer om människokroppens biologiska aspekter kan ligga till grund för vidare studier inom farmakologi eller till en komplett läkarutbildning. För dem som vill undervisa i naturvetenskap kan en biologiutbildning kombineras med en pedagogisk utbildning.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Rapid City är en residensstad i Pennington County. Staden är uppkallad efter den snabba Creek som staden är byggd. Som den största branschen i denna stad är turismen staden är ett mycket snyggt och trevlig plats att bo och studera.

Be om information Kandidatprogram i Biologi i Rapid City i USA 2020/2021

1 Resultat i Biologi, Rapid City Filter

Kandidatexamen i biologi

Black Hills State University
Kandidatexamen
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Biologiprogrammet vid BHSU är utformat för att ge dig en bred bakgrund och praktisk utbildning i biologi med avancerade laboratorier. Detta program förbereder dig genom en rig ...

Läs mer