BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Biologi 2020/2021 i Grand Rapids i USA

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

En kandidatexamen i biologi handlar om teori och praktik för växternas och djurens biologi. Det är således inriktat på observation och analys av biologiska system. Det är ämnen som sträcker sig från utveckling och biologisk mångfald för cell-och molekylärbiologi.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Hem till den 38: e president i USA Gerald Ford, och 188.000 invånare, är Grand Rapids en stad som ligger väster Michigan. Rankad som den näst största i staten, är värd för staden flera högskolor och universitet inom sina gränser. Olika grad, styr, och PhD-program inom teknik och biologi erbjuds här bland annat.

Be om information Kandidatprogram i Biologi i Grand Rapids i USA 2020/2021

1 Resultat i Biologi, Grand Rapids Filter

Kandidatexamen i biologi

Aquinas College
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Biologi majors måste delta i tolv Science Division presentationer och ta Major Field Test i biologi. Minst tjugo (20) semestertimmar biologi kursarbete måste slutföras på Aqui ...

Läs mer