BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Biologi 2020/2021 i A Coruña i Spanien

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

En kandidatexamen i biologi handlar om teori och praktik för växternas och djurens biologi. Det är således inriktat på observation och analys av biologiska system. Det är ämnen som sträcker sig från utveckling och biologisk mångfald för cell-och molekylärbiologi.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Be om information Kandidatprogram i Biologi i A Coruña i Spanien 2020/2021

2 Resultat i Biologi, A Coruña Filter

Grad i biologi

Universidade da Coruña
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Spansk
Campusstudier

Examen i biologi grundläggande mål att studenterna får kunskap måste vara en biolog för att uppnå en professionell kompetens som gör det möjligt akademiker att utveckla yrkesv ...

Läs mer

Samtidighet utbildningsprogrammet i biologi och kemi examen

Universidade da Coruña
Kandidatexamen
<
Heltid
<
6 år
Spansk
Campusstudier

Syftet med programmet samtidighet är utbildning av studenter som har förvärvat yrkeskunskaper graden av biologi och examen i kemi förbereder dem för deras integration på arbet ...

Läs mer