BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Biologi i Oceanien 2020/2021

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Biologi är en naturlig vetenskap som studerar levande organismer, helt från molekyler, celler och vävnader till organismer. Inom detta ämnesområde finns det många fördjupningsområden, såsom biokemi, ekologi och botanik.

På grund av de många länder inom Oceanien, orsakar arbete och arbete lagar tillstånd skiljer sig mycket, med uppgifter om möjligheter i vissa länder vara begränsad. Australien och Nya Zeeland är de mest avancerade länderna i området.

Se alla kandidatprogram i Biologi i Oceanien 2020/2021

2 Resultat i Biologi, Oceanien Filter

Kandidatexamen i biologi

University of the South Pacific USP
BSc
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Avdelningen för biologi ger biologi kurser för grundutbildning och forskarutbildning inom naturvetenskapliga fakulteten. Kurserna som delas av divisionen slår en balans mellan ...

Läs mer

Bachelor of Science (b.sc)

The Australian National University | Science
BSc
Jan 2021
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Bachelor of Science ger dig möjlighet att utforska alla dina vetenskapliga intressen. Studera allt från astronomi och biologi, eller kemi och matematik, till fysik och psykolo ...

Läs mer