297 Kandidat Program i Biologi i Nordamerika for 2024

Kandidat Program i Biologi i Nordamerika for 2024Filter
    • Dahlonega, Amerikas förenta stater
    • Gainesville, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Biologiutbildningen vid UNG är ett mångsidigt program som låter dig utforska de biologiska vetenskaperna som helhet, samtidigt som du dyker in i specialområden inom området. Även om det finns kurser som alla biologiska huvudämnen måste ta, finns det flexibilitet i läroplanen för att välja kurser som hjälper dig att arbeta mot dina karriärmål. Om du till exempel vill studera viltvård på forskarskolan kan du välja valbara kurser i ornitologi och bevarandebiologi. Om du är intresserad av ett professionellt program kan du välja valfria övre nivåer som uppfyller antagningskraven för ditt drömprogram.

    • Lincoln, Amerikas förenta stater

    Heltid

    120 timmar

    På Campus

    Engelsk

    När du studerar biologiska vetenskaper vid University of Nebraska–Lincoln, kommer du att studera den levande världen, från molekyler till ekosystem. Du kan utforska dina individuella intressen genom forskning med en fakultetsmedlem eller uppslukande kurser på Cedar Point Biological Station.

    • Lawrence Township, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Designad för att förbereda eleverna för ett liv av lärande inom naturvetenskap som gör det möjligt för dem att gå med i arbetskraften eller gå på professionell eller forskarskola. Blandat i teori och praktisk träning tar Riders kandidatexamen i naturvetenskap (BS) och kandidatexamen i biologi (BA) en omfattande titt på vetenskapen bakom levande organismer. Kurserna täcker ämnen inom biologi, kemi, fysik och matematik utformade för att ge kunskap och utveckling av tekniska och analytiska färdigheter som behövs för att fortsätta ett liv med lärande och utövande av vetenskap. Många Rider biologi majors fortsätter till professionella och forskarskolor. Studieområden som studeras av studenter i denna stora inkluderar medicinsk, tandläkar- och veterinärskola; allierade hälsoprogram som optometri, fotvård, sjukgymnastik, arbetsterapi och omvårdnad; program som leder till MS eller Ph.D. examina inom biovetenskap; och program inom naturvetenskaplig utbildning.

    • Las Cruces, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Genetik är vetenskapen om ärftlighet och variation i levande organismer. Genetik studeras på DNA / gen / genomnivå (molekylär genetik, bioteknik, genomik och bioinformatik), nivån av organismer (klassisk eller mendelisk genetik) och inom / bland populationer av individer (population och kvantitativ genetik). En av de mest betydelsefulla vetenskapliga prestationerna i historien har varit användningen av genomteknik för att nyligen identifiera de flesta mänskliga gener, liksom, de flesta gener för ett antal andra djur, växter, svampar och bakterier.

    • Lacey, Amerikas förenta stater

    På Campus

    Engelsk

    • Fairmont, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Biologi är studiet av livet. För att förstå biologi måste eleverna ha praktiska kunskaper om alla vetenskaper. Biologiska huvudämnen är inte skyldiga att ta ett biämne. Vissa Fairmont State-studenter väljer biologiprogrammet som sin grundutbildning innan de går vidare till forskarskolan för tandvård, medicin, apotek och veterinärmedicin.

    • Buffalo, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Enkelt uttryckt är biologi studiet av liv. En komplett utbildning i biologi kräver en kartläggning av naturvetenskaperna som integrerar ekologi och evolution med organism-, cell- och molekylärbiologi. För en omfattande, transformativ utbildning är biologistudenter engagerade i rigorös klassrumsundervisning såväl som dynamisk, praktisk forskning.

    • Rutherford, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Är du nyfiken på de miljarder levande organismer som bebor vår planet? När du studerar biologi vid Felician University kommer du att ha möjlighet att studera den levande världen från de minsta cellerna till massiva ekosystem. Biologiska vetenskaper spänner över ett brett spektrum av intressen som inkluderar anatomi och fysiologi, molekylärbiologi, ekologi och evolution och hälsorelaterad biologi.

    • Tampa, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Den marinvetenskapliga biologigraden är en av de definierande graderna vid University of Tampa och en central dubbel major till Institutionen för biologi. Med utgångspunkt från allmänna biologiska principer och mycket specifika marina relaterade frågor, inkluderar studietiden betydande exponering för biologiska, kemiska och fysikaliska aspekter av marin vetenskap. Kurserna är inriktade på upplevelsebaserat lärande, med rika labbupplevelser, weekendresor till avlägsna platser som Florida Keys och till och med internationella resekurser.

    • Hammond, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Studenter som följer en koncentration inom näringslivet har möjlighet att gå med i STEM till MBA-programmet. Det övergripande utbildningsmålet för grundprogrammet för biologiska vetenskaper är att ge studenterna en konceptuell grund i biologi och en kompetensbas som är nödvändig för att bygga framgångsrika karriärer inom industrin eller näringslivet eller för att lyckas i forskarskolan eller professionell skola.

    • Harrisonburg, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    • Hamilton, Kanada

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Hur tänker vi? Hur uttrycker vi våra tankar? Det här är grundläggande frågor som ställs av lingvister som undersöker hur språk kan organiseras i sinnet, psykologer som studerar uppfattning, datavetare som vill modellera intelligens eller nyfikna individer som undrar om människans kognition.

    • Ottawa, Kanada

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Förstaårsvetenskapsstudenter uppmuntras att anmäla sig till vår unika seminariekurs, Seminarium i naturvetenskap, utformad specifikt för att introducera de senaste vetenskapliga frågorna inom olika områden, såsom tillämpad fysik, biologi, kemi, etc., för att hjälpa dig utveckla typ av kommunikation, analytiskt tänkande och forskningsfärdigheter du behöver för dina vetenskapliga studier och din karriär.

    • Chicago, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Uppsöka livets vetenskap. Biologi undersöker naturen av levande saker på molekyl-, cell-, organism- och ekologiska nivåer.

    • Winnipeg, Kanada

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Franska

    Bachelor of Science -examen med en gemensam huvudämne i biokemi och mikrobiologi gör det möjligt för studenter att förvärva överlägsen kunskap om livets funktion i mikroskopisk skala och att utveckla avancerade färdigheter i laboratoriet.