BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Biologi i Litauen 2020/2021

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Att lära sig mer om människokroppens biologiska aspekter kan ligga till grund för vidare studier inom farmakologi eller till en komplett läkarutbildning. För dem som vill undervisa i naturvetenskap kan en biologiutbildning kombineras med en pedagogisk utbildning.

Republiken Litauen är det officiella namnet på landet. Den finns i norra delen av Europa. Litauen uppskattar vetenskap och teknik i sina utbildningssystem högt. Den har de grundläggande aspekterna av primära, sekundära och tertiära utbildningsnivåer. Litauen är en annan ledande land i tillhandahållandet av konst, vetenskap, teknik samt tekniska kurser. Litauen har inför flera utmaningar inom högre utbildning de senaste åren som ledde till skapandet av 20 universitet för att öka dess tillgänglighet.

De mest populära kandidatprogrammen i Biologi i Litauen 2020/2021

1 Resultat i Biologi, Litauen Filter

Bachelor i biologi och genetik

Vytautas Magnus University
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Programmet är utformat för att utbilda kvalificerade specialister med forskningsfärdigheter som framgångsrikt kan arbeta med forskning och praktik inom vetenskaplig utbildning ...

Läs mer