25 Deltid Kandidat Program i Biologi 2024

Deltid Kandidat Program i Biologi 2024Filter
    • Online United Kingdom

    Heltid, Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Du kommer att utforska olika aspekter av biologi från celler till hela organismer, med ytterligare alternativ att studera ämnesområden som mänsklig biologi eller att utforska vetenskapens roll i samhället. Du kommer att utveckla analytiska och vetenskapliga färdigheter genom att utföra praktiskt arbete och ett forskningsprojekt.

    • Las Cruces, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Genetik är vetenskapen om ärftlighet och variation i levande organismer. Genetik studeras på DNA / gen / genomnivå (molekylär genetik, bioteknik, genomik och bioinformatik), nivån av organismer (klassisk eller mendelisk genetik) och inom / bland populationer av individer (population och kvantitativ genetik). En av de mest betydelsefulla vetenskapliga prestationerna i historien har varit användningen av genomteknik för att nyligen identifiera de flesta mänskliga gener, liksom, de flesta gener för ett antal andra djur, växter, svampar och bakterier.

    • Fairmont, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Biologi är studiet av livet. För att förstå biologi måste eleverna ha praktiska kunskaper om alla vetenskaper. Biologiska huvudämnen är inte skyldiga att ta ett biämne. Vissa Fairmont State-studenter väljer biologiprogrammet som sin grundutbildning innan de går vidare till forskarskolan för tandvård, medicin, apotek och veterinärmedicin.

    • Winnipeg, Kanada

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Franska

    Bachelor of Science -examen med en gemensam huvudämne i biokemi och mikrobiologi gör det möjligt för studenter att förvärva överlägsen kunskap om livets funktion i mikroskopisk skala och att utveckla avancerade färdigheter i laboratoriet.

    • Louisville, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Skolan för naturvetenskap erbjuder kandidatexamen i biologi för studenter som är intresserade av starka, omfattande biologiska studier. Som student på vårt biologiprogram får du en gedigen grundläggande förståelse för biologi och kan utforska ytterligare områden som molekylärbiologi, ekologi, fysiologi och organismbiologi. Du kommer att gå djupare i din förståelse av biologiska begrepp med stödjande studier i matematik, kemi och fysik och få färdigheter i kommunikation och kritiskt tänkande, som är avgörande för att möta tidens behov, genom allmänna liberala konststudier.

    • Manchester, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Mänsklig påverkan på den naturliga världen har lämnat förödande effekter på djurlivsmiljöer och biologisk mångfald. Vår BSc (Hons) Wildlife Conservation with Zoo Biology examen utforskar bevarandeteori och praktik både i djurparker och i naturen. Ackrediterad av Royal Society of Biology, fokuserar vår kurs på bevarande, både i djurparker och i naturen - perfekt om du vill bedriva en karriär som involverar vilda djur, arbetar i någon av dessa miljöer. Kursteamet har också nära förbindelser med lokala djurparker och akvarier som kan ge dig ett brett utbud av upplevelser under dina studier.

    • Johannesburg, Sydafrika

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    BSc-utbildning i zoologi

    • Stirling, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    48 månader

    På Campus

    Engelsk

    Vår examen i marinbiologi blandar vetenskap, praktisk utbildning och forskningsprojekt. Stirling är ett utmärkt ställe att kickstarta din karriär med att arbeta med haven.

    • Bath, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    • Banner Elk, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    Biologi Programmet är utformat för att fördjupa dig i de teorier och begrepp som driver liv: från de molekylära krafter som styr djurtillväxt och utveckling, till intrikata sätt vår miljö påverkar djurens hälsa och utveckling.

    • Chicago, IL, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Institutionen för Biological Sciences och Pre-hälso- och sjukvårdspersonal program på Chicago State University är unikt utrustad för att hjälpa våra elever uppfylla sina drömmar och mål om att bli ledare i yrket och intellektuella världen.

    • Green Bay, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    Biologiprogrammet ger insikter i levande system från undercellnivå till ekosystemnivå. Den Biologi större förbereder eleverna för karriärer inom cell- och molekylärbiologi, biokemi, växt- och djurbiologi, genetik, fysiologi, ekologi och fältbiologi.

    • Mobile, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Drömmer du om att förändra liv och påverka framtida generationer? Brinner du för att få kontakt med barn och deras familjer? Tror du att den senaste tekniken är avgörande i dagens klassrum? På Spring Hill College går vårt gymnasieutbildningsprogram för biologi långt utöver akademiker och lektionsplaner. Vi ger dig de färdigheter och verktyg som behövs för att engagera elever, stimulera kreativitet och utveckla lärande gemenskaper som omfattar mångfald och främjar spetskompetens.

    • Fairfax, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Du kanske vill förstå hur människor tänker, uppfattar, bestämmer och beter sig. Du kanske vill hitta botemedel mot sjukdomar som Alzheimers eller depression. Kanske vill du ha en karriär som läkare, tandläkare, veterinär eller forskare. Vårt tvärvetenskapliga program inom neurovetenskap (IPN) samlar forskare och läkare med samma mål som du.

    • Hatfield, Storbritannien
    • Lower Hatfield Road, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Intresserad av livets biologiska fenomen? Intresserad av funktionerna hos mikroorganismer, växter, människor och andra djur? Om ditt svar är "ja", så behöver vi dig i en biologisk vetenskap. Få de tekniska, analytiska och praktiska färdigheterna för att undersöka molekylära och cellulära processer som finns i alla levande organismer. Du lär dig biokemiska, blod- och mikrobiella analyser i vår moderna £ 30 miljoner vetenskapliga byggnad.