close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Biokemi i Portugal 2021

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans. Biokemi hänvisar till de metoder i vilka kemiska reaktioner påverkar livsprocesser. Typiska klasser kan innefatta oorganisk kemi, fysikalisk kemi, enzymologi, biokemiska föreskrifte… Läs mer

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Biokemi hänvisar till de metoder i vilka kemiska reaktioner påverkar livsprocesser. Typiska klasser kan innefatta oorganisk kemi, fysikalisk kemi, enzymologi, biokemiska föreskrifter, cellstruktur och organisation, organisk kemi, bioteknik, analytisk kemi, genetik och molekylär teori.

Portugal officiellt Portugal är ett land som ligger i sydvästra Europa på Iberiska halvön. Portugal är 900 år gammal, och även om den har ett relativt litet område, spelade det en avgörande roll i världshistorien. Universidade do Porto är mest populär av utlänningar som består av 11% internationella studenter.

De mest populära kandidatprogrammen i Biokemi i Portugal 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Polytechnic Institute of Tomar
Tomar , Portugal

Den kemiska och biokemiska programmet är en kandidatexamen utformad för att ge högre utbildning utbildning inom visst område av kemi.

Den kemiska och biokemiska programmet är en kandidatexamen utformad för att ge högre utbildning utbildning inom visst område av kemi. -
Kandidatexamen
Heltid
Deltid
Portuguese (Portugal)
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här