Kandidatexamen i Biokemi i Portugal

Se kandidatprogram i Biokemi i Portugal 2018/2019

Biokemi

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Biokemi hänvisar till de metoder i vilka kemiska reaktioner påverkar livsprocesser. Typiska klasser kan innefatta oorganisk kemi, fysikalisk kemi, enzymologi, biokemiska föreskrifter, cellstruktur och organisation, organisk kemi, bioteknik, analytisk kemi, genetik och molekylär teori.

Portugal är ett av de varmaste europeiska länder. Högskoleutbildningar är mycket prisvärd. I själva verket Portugal har en av de lägsta levnadskostnader för studenter. Njut av de fantastiska stränderna i Algarve eller de gamla historiens vingslag i huvudstaden Lissabon.

De mest populära kandidatprogrammen i Biokemi i Portugal 2018/2019

Läs Mer

Ungkarl i kemisk och biokemisk teknik

Polytechnic Institute of Tomar
Campusstudier Heltid Deltid October 2018 Portugal Tomar

Den kemiska och biokemiska programmet är en kandidatexamen utformad för att ge högre utbildning utbildning inom visst område av kemi. [+]

Kandidatexamen i kemi och biokemi

Mål

Den kemiska och biokemiska programmet är en kandidatexamen utformad för att ge högre utbildning utbildning inom visst område av kemi. Den är utformad så att enkel tillgång till arbetsmarknaden som den lägger stark tonvikt på nya områden inom detta kunskapsområde. Att kunna anpassa sig till nya processer och metoder samt att lösa konkreta problem är de viktigaste mål som skall uppnås med det här programmet.

Programmet ständigt strävar efter att etablera kontakter med ekonomiska verksamhet genom särskilda projekt.

Så och för att stärka dessa förbindelser och integrera de utexaminerade på arbetsmarknaden, innefattar grad ett examensarbete under det tredje året som utvecklas i partnerskap med företag eller organisationer inom sektorn ge studenterna möjlighet att faktiskt kontakt med industrin och tjänster.... [-]