Filter
Kandidatexamen
Portugal Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Biokemi i Portugal 2019

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Biokemi hänvisar till de metoder i vilka kemiska reaktioner påverkar livsprocesser. Typiska klasser kan innefatta oorganisk kemi, fysikalisk kemi, enzymologi, biokemiska föreskrifter, cellstruktur och organisation, organisk kemi, bioteknik, analytisk kemi, genetik och molekylär teori.

Portugal officiellt Portugal är ett land som ligger i sydvästra Europa på Iberiska halvön. Portugal är 900 år gammal, och även om den har ett relativt litet område, spelade det en avgörande roll i världshistorien. Universidade do Porto är mest populär av utlänningar som består av 11% internationella studenter.

De mest populära kandidatprogrammen i Biokemi i Portugal 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Biokemi, Portugal

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Polytechnic Institute of Tomar

Den kemiska och biokemiska programmet är en kandidatexamen utformad för att ge högre utbildning utbildning inom visst område av kemi. ... [+]

Kandidatexamen i kemi och biokemi

Mål

Den kemiska och biokemiska programmet är en kandidatexamen utformad för att ge högre utbildning utbildning inom visst område av kemi. Den är utformad så att enkel tillgång till arbetsmarknaden som den lägger stark tonvikt på nya områden inom detta kunskapsområde. Att kunna anpassa sig till nya processer och metoder samt att lösa konkreta problem är de viktigaste mål som skall uppnås med det här programmet.

Programmet ständigt strävar efter att etablera kontakter med ekonomiska verksamhet genom särskilda projekt.

Så och för att stärka dessa förbindelser och integrera de utexaminerade på arbetsmarknaden, innefattar grad ett examensarbete under det tredje året som utvecklas i partnerskap med företag eller organisationer inom sektorn ge studenterna möjlighet att faktiskt kontakt med industrin och tjänster.... [-]

Portugal Tomar
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska