Filter
Kandidatexamen
Belgien Flanders Kortrijk Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen in Kortrijk Belgien 2019/2020

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Belgien, officiellt Konungariket Belgien, är en federal stat i Västeuropa. Det är en grundande medlem av Europeiska unionen och är värd för EU 's huvudkontor såväl som de av flera andra stora internationella organisationer som Nato.

En av de drag av denna stad är att vara en utbildning centrum i regionen. Högre utbildning ges av Kortrijik University, och Katolska universitetet i Leuven campus. Men det finns andra högskolor som erbjuder liknande anläggningar.

Jämför kandidatprogram in Kortrijk i Belgien 2019/2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

VIVES University College

Kandidatprogrammet för företagsekonomi är utformat för belgiska och internationella studenter som vill ha en djup kunskap om olika ledningsområden och få en internationel ... [+]

Kandidatprogrammet för företagsekonomi är utformat för belgiska och internationella studenter som vill ha en djup kunskap om olika ledningsområden och få en internationell företagsekonomi inom det interkulturella sammanhanget i en globaliserad värld. Internationella medstudenter, utländska föreläsare, studieresor och utbytesmöjligheter kommer att öka den kultureculturella medvetenheten och kommunikationen.

Bachelor of Business Management, specialisering Business Management

Kortrijk är det blivande hjärtat av flamländska entreprenörskap och design som främjar innovation och kreativitet. Staden har flera stora multinationella företag som Barco, Bekaert, etc. men också ett brett utbud av bransch- eller serviceorienterade små och medelstora företag. Detta ger regionen den näst lägsta arbetslösheten inom Europa. Det gamla historiska stadskärnan erbjuder en inspirerande bakgrund och den pulserande universitetskollegiet ligger strategiskt i någon del av den belgiska-franska metropolen Kortrijk, Lille och Tournai.... [-]

Belgien Kortrijk
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
VIVES University College

Avancerad Bachelor of International Business Management är en kandidatexamen efter kandidatexamen. Det är ett 12-månaders heltidsprogram, som äger rum på campus Kortrijk ... [+]

Vi erbjuder en heltid 1 år (12 månader) kandidatexamen internationell ledning till studenter som redan har minst en kandidatexamen. Programmet är helt på engelska.

Vi tillåter företrädesvis studenter, som studerade inom kommersiella vetenskaper och företagsekonomi. Men vi välkomnar ett begränsat antal studenter som studerade andra ämnen, t ex teknik ... Efter utredning och godkännande av ansökan av vår provision kan dessa studenter få in.

Vad handlar det här programmet om?

Den internationella företagsledningen är en kandidatexamen efter kandidatexamen. Det är ett 12-månaders heltidsprogram, som äger rum på campus Kortrijk i Belgien. Under de sista tre månaderna kommer du att arbeta under en praktikplats.... [-]

Belgien Kortrijk
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska