BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Antwerp Belgien 2019/2020

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Belgien är känt som Europas hjärta och ett nav för internationella nätverk. Som internationella studenter i Belgien du vara omgiven av ett mångkulturellt samhälle.

Antwerpen har en varierad och framgångsrik scen för högre utbildning. Högskolor och flera universitet har läger i denna stad som börjar med University of Antwerp, Plantin högskola, Artesis högskola och många fler.

Jämför kandidatprogram in Antwerp i Belgien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i företagsekonomi

United International Business Schools
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 4 år Oktober 2019 Schweiz Zürich Belgien Antwerp Spanien Barcelona Brussels Madrid Japan Tokyo Nederländerna Amsterdam Italien Milan Geneva + 14 fler

Kandidatexamen i företagsekonomi består av 180 europeiska högskolepoäng (ECTS) och tar 3 eller 4 akademiska år med 9 månaders heltidsstudier för att slutföra (upp till 9-12 kvartaler) beroende på det valda spårningen och intensiteten. Totala kontakt timmar uppgår till 1800. Kurser är schemalagda mellan måndag och fredag, senast kl 9 på morgonen och senast 7:00 och undervisas helt på engelska.

Ungkarl i liberala studier

European College for Liberal Studies
Campusstudier Heltid 3 - 4 år Oktober 2019 Spanien Barcelona Belgien Brussels Madrid Schweiz Zürich Japan Tokyo Antwerp + 8 fler

BLS - Bachelor i Liberal Studies (180 hp)

Kandidatexamen i multimedia och kommunikationsteknik

Karel De Grote University College
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Belgien Antwerp

Under de kommande tre åren kommer du att utveckla nyskapande kreativitet och tekniska färdigheter för att hjälpa dig att skina i den snabba multimedia världen.

Kandidatexamen i företagsekonomi - internationellt företagande

Karel De Grote University College
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Belgien Antwerp

Kandidatgraden i Business Management - International Business är din upptagande till ett fascinerande jobb i den internationella affärsverksamheten.