BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Dhaka Bangladesh 2019

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Bangladesh är bland de länder med gamla men kvaliteten system för högre utbildning. Landet har 50 offentliga högre utbildning och drygt 100 privata institutioner. Detta har inte bara gjort det möjligt högre utbildning ska vara tillgänglig utan också höjt kvaliteten.

Dhaka har olika offentliga och privata högre utbildningsanstalter, Dhaka University leder i förgrunden.Det finns också internationella universitet där studenter kan även komma åt globala läroplaner

Jämför kandidatprogram in Dhaka i Bangladesh 2019

sökresultat funna Filter

Ungkarl i film och tv

Canadian University of Bangladesh
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Bangladesh Dhaka

TV-program ger studenterna med ett gyllene tillfälle att lära sig diversifierade aspekter av TV-journalistik, tv-produktion och filmskapande och kritik.

Jur kand

Canadian University of Bangladesh
Campusstudier Heltid September 2019 Bangladesh Dhaka

Akademiska program främja en spännande akademisk miljö med student-fakulteten interaktiv miljö, praktiskt lärande metoder och diversifierade erfarenheter. En kort introduktion av programmen presenteras här.