$close

Filter

Visa resultat

Kandidatexamen i Bakning 2022

För att få en kandidatexamen, tar eleverna en rad olika kurser och fokuserar sedan på ett visst studieområde. Dessa grader kräver i allmänhet flera år att slutföra och kan kombinera formell träning med praktisk lärande. Kandidater ska ha tillräckliga färdigheter att utföra på högre nivå än sökande utan grader eller relevant erfarenhet. Vad är en kandidatexamen i bakning? Cours… Läs mer

För att få en kandidatexamen, tar eleverna en rad olika kurser och fokuserar sedan på ett visst studieområde. Dessa grader kräver i allmänhet flera år att slutföra och kan kombinera formell träning med praktisk lärande. Kandidater ska ha tillräckliga färdigheter att utföra på högre nivå än sökande utan grader eller relevant erfarenhet.

Vad är en kandidatexamen i bakning? Coursework på detta område innefattar utbildning inom teknik och vetenskap för att förbereda bakverk. Eleverna lär sig om ingredienser och förfaranden för att förbereda en mängd olika livsmedel. De kan specialisera sig i en viss typ av bakning, såsom bakverk, bröd, kakor eller glutenfria metoder.

Studenter som är inskrivna i en Bachelor i Baking-program får förmågor som de behöver för att lyckas utöver allmänna kompetenser. Aspirerande bagare kommer att lära sig hur man följer instruktioner, hanterar tid och lager och beräknar avkastning. Formell träning förbereder akademiker att konsekvent skapa produkter som vädjar till konsumenterna.

Kostnaden för en kandidatexamen i bakning varierar beroende på institutionen. Allmänna universitet och kulinariska eller gästfrihet skolor erbjuder denna kurs, och potentiella studenter kanske vill jämföra utgifter för varje alternativ. De flesta heltidsprogram tar fyra år, men det kan vara möjligt att få accelererade planer.

Kandidater med en kandidatexamen i bakning kan hitta anställning som bagare eller bakverkskockar. Vissa bagare säljer föremål som är heta ur ugnen medan andra producerar färdiga eller färdiga produkter för butiker, företag eller institutioner. Positionerna som en examen är kvalificerad beror på vilka typer av bakning som han eller hon utmärker. Bakprogram kan också ge utbildning i affärsunderlag för att förbereda eleverna att öppna sina egna bagerier eller hantera befintlig verksamhet.

Universiteter och kulinariska skolor runt om i världen erbjuder kandidatexamen i Bakningsprogram. Online kurser kan innebära att du studerar recept och tittar på videoklipp och kräver att eleverna övar hemma eller i en licensierad anläggning. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt administrativ kontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Gugusan University Malaysia
Kuala Lumpur, Malaysia

Programmet Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) är utformat för att utveckla dem som har valt att driva och främja sin karriär inom kulinarisk konst.

Programmet Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) är utformat för att utveckla dem som har valt att driva och främja sin karriär inom kulinarisk konst. -
Kandidatexamen
Engelska
Campusstudier
 
國立高雄酒店與旅遊大學
1號, Taiwan

Taiwan, en av Asiens ledande bageribranscher, kallade för att ge en plattform för studenter att lära sig och utveckla klassiska färdigheter för bageri och konditori. Praktisk ... +

Taiwan, en av Asiens ledande bageribranscher, kallade för att ge en plattform för studenter att lära sig och utveckla klassiska färdigheter för bageri och konditori. Praktisk praktik och exakta tekniker gör att du kan producera en mängd bagerivaror, bakverk och mittstycken. -
Kandidatexamen
Engelska, Kinesisk
 
DaYeh University
Taipei, Taiwan

Sedan 2012 har bak- och dryckesindustrin värt över 100 000 000 000 000 000 USD i Taiwan. Tidigare odlades bakningstalanger alltid av traditionella sätt som överlämnades från m ... +

Sedan 2012 har bak- och dryckesindustrin värt över 100 000 000 000 000 000 USD i Taiwan. Tidigare odlades bakningstalanger alltid av traditionella sätt som överlämnades från mästare till lärling. Även om detta betonar mästarens utförande saknar denna typ av lärande moderna ledningskoncept, inklusive kostnadskontroll, förståelse för näring och hälsosäkerhet, och är därför oförmögna att odla begåvade yrkesverksamma från västerländskt bakverk som har en internationell och modern syn. Detta är anledningen till att detta program skapades. Programmet är uppdelat i två moduler: Den första hänvisar till den praktiska modulen för bakning och dryck som hjälper eleverna att få en teoretisk förståelse för teorin, såsom bröd, snacks och kakframställning och överföringsförmåga. Den andra modulen syftar till bak- och dryckeshanterings- och marknadsföringsmodulen med fokus på att lära sig förmågan och professionella kunskaper om livsmedelshygien och säkerhet, mänskliga resurser, planering, ledning och kreativ marknadsföring. -
Kandidatexamen
Kinesisk
Campusstudier
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium.
Escuela Hotelera De San Juan
San Juan, Puerto Rico

Det internationella bageri- och konditorprogrammet utbildar studenter i att få anställning på startnivå som bagare och / eller konditorer i hotell- och servicebranschen i komm ... +

Det internationella bageri- och konditorprogrammet utbildar studenter i att få anställning på startnivå som bagare och / eller konditorer i hotell- och servicebranschen i kommersiella bagerier och konditorier, hotell, restauranger och / eller i etableringen av en egen affär. Eleverna får kunskap om hygien och sanitet, näring och menyplanering. Läroplanen innehåller teoretiska och praktiska laboratoriekomponenter och fältupplevelser under överinseende av en mästerkock eller konditor. Särskild vikt läggs vid säkerhetsstandarder och förfaranden samt till förvärv och hantering av handelns material, redskap och utrustning, inklusive anpassning och beredning av recept, samt tillagning av bröd, europeiska bakverk, kakor, choklad och klassiska och moderna stilar av dekoration med socker. -
Kandidatexamen
Spansk
Campusstudier
 
Mausi Sebess
Vicente López, Argentina

Bli en Professional Baker of excellence med det mest kompletta programmet i Latinamerika på ett accelererat sätt på bara 5 månader. Du kommer att lära dig att göra olika slags ... +

Bli en Professional Baker of excellence med det mest kompletta programmet i Latinamerika på ett accelererat sätt på bara 5 månader. Du kommer att lära dig att göra olika slags nationella och internationella bröd, samt moderna och avantgarde skapelser. Kursen bör kompletteras med vår bok "Professional Bakery Techniques" skriven av Paulo Sebess, vår direktör, expert på internationellt bageri och vinnare av internationella utmärkelser. Klasserna är 100% online, med steg-för-steg-förklaringar och inspelade i HD-videor så att du inte missar en enda detalj av förberedelserna och teknikerna. Du kommer också att komplettera ditt lärande med kurserna Säkerhet och hygien på arbetsplatsen och livsmedelshantering, Nutrition, Pizzor och Empanadas. Mausi Sebess är det enda institutet som levererar MasterChef -certifikat. -
Kandidatexamen
Spanish (Argentina)
Internet