BACHELORSTUDIES.SE

Jämför de mest populära kandidatprogrammen i Bahrain 2019

Bahrain är hem för flera universitet, av vilka många har kopplingar till internationella institutioner i andra länder. Kandidat elever i Bahrain erbjuds ett stort utbud av valmöjligheter när det gäller att välja sina utbildningen. Några exempel är Business, säkerhet och Risk Management, Human Resource Management, Ekonomi och mycket mer. Studenter i Bahrain har möjlighet att välja mellan heltid eller deltid scheman lärande, med kandidatexamen program brukar varar i tre år på heltid tidtabell. Examina intjänad Kandidatprogram i Bahrain är vanligtvis erkänns och godtas för överföring kredit eller ytterligare grader på andra skolor runt om i världen, för studenter som vill utöka sin interkulturella medvetenhet genom att studera utomlands.

Universitet och institutioner för högre utbildning är dedikerade till att erbjuda kandidatexamen studenter med bästa möjliga utbildning inom det valda området.Av denna anledning skolor i Bahrain utnyttja de ljusaste mänskliga resurser mellan sina medborgare, för att lärare med hög utbildning från Bahrain och utomlands, förmedla kunskap och färdigheter för att nya studenter i program kandidatexamen.

Bläddra ner för att lära mer om Kandidatprogram i Bahrain som kommer att bana väg för du börjar din givande karriär inom samhällsvetenskap, ekonomi, teknik, konst eller något utbildningsområde. Begär information om dessa program, idag!

sökresultat funna Filter

Bachelor i arkitektur i arkitekturdesign

Royal University for Women
Campusstudier Heltid Deltid 5 år September 2019 Bahrain Riffa + 1 fler

Programmet fokuserar på ett brett spektrum av uppfattningar som kopplar samman flera gemensamma problem som plats, sammanhang, praktik, byggnadsmetoder, material och viktigast av arkitektens roll.