15 Kandidat Program i Bahrain for 2024

Kandidat Program i Bahrain for 2024Filter
    • Hamad Town, Bahrain
    • Riyadh, Saudiarabien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Inlärningsmål: Att utveckla en bred förståelse för professionell, juridisk och ekonomisk kultur, samt behärska främmande språk, strategiska skrivtekniker, ledningsstil och övervakningsförmåga.

    • Sharjah, Förenade arabemiraten
    • Lagos, Nigeria
    • + 14 more

    Heltid, Deltid

    24 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Det dubbla certifieringsprogrammet är utformat för studenter som vill inleda en professionell karriär inom affärer och företagsledning. Den här företagsledningskursen hjälper dig att utveckla analys- och utvärderingsfärdigheter som kan tillämpas på verkliga situationer. Du kommer att utveckla din kunskap och förståelse för de olika funktionella affärsområdena, inklusive ledning, marknadsföring, personalresurser, ekonomi och verksamhetsledning inom ett globalt sammanhang. Du kommer också att utrustas med de färdigheter som krävs för att lyckas i affärer, såsom entreprenörskap, digital kompetens, samarbetsarbete och kommunikationsförmåga.

    • Sanad, Bahrain

    Heltid

    130 timmar

    På Campus

    Engelsk

    Programmet Bachelor of Accounting and Financial Systems inom Administration and Financial Science College vid Gulf University avser att locka studenter med olika bakgrund. Blivande studenter kommer att vara intresserade av redovisning i syfte att utveckla sina kunskaper och färdigheter. Eleverna kommer att utveckla sina kreativa, kritiska och analytiska färdigheter och lära sig att vara livslånga elever för att gå in i yrket bokföring.

    • Sanad, Bahrain

    Heltid

    130 timmar

    På Campus

    Engelsk

    Filosofin för vårt program är att fokusera på HRM ur ett samtida perspektiv och därigenom tydligt belysa den förändrade HRM-miljön. Denna föränderliga HRM-miljö kännetecknas av en ökad tonvikt på proaktivitet och tvärvetenskaplig analys som drivs av viktiga samhälls- och organisatoriska förändringar som ökad flexibilitet i arbetet, förändring av arbetsgivares och anställdas relationer, digitalisering och internationell personalmobilitet.

    • Sanad, Bahrain

    Heltid

    136 timmar

    På Campus

    Engelsk

    Institutionen för arkitektur- och inredningsteknik inrättades 2005. Institutionen erbjuder för närvarande en kandidatexamen i inredningsteknik. Med sin teknikorienterade läroplan är programmet engagerat i att utbilda professionella inredningsarkitekter som är redo att arbeta i praktiken och bedriva ytterligare forskarutbildning inom inredning och relaterade discipliner. Våra kandidater har befogenhet med de kompetenser och attribut som behövs för utvecklingen av yrket och samhällena i Bahrain, regionen och världen över.

    • Sanad, Bahrain

    Heltid

    136 timmar

    På Campus

    Engelsk

    Programmet är en blandning av teori och praktik som ger studenterna de kunskaper, färdigheter och attribut som är relevanta för maskinteknikdisciplinen, där du kommer att studera maskintekniska principer, mekanisk design och simulering, materialvetenskap, styrsystem, termofluider, korrosion och tillståndsövervakning, samt undersöka hållbarhet och innovation inom branschen och affärsmetoder.

    • Sanad, Bahrain

    Heltid

    136 timmar

    På Campus

    Engelsk

    Programmet är en blandning av teori och praktik som ger dig kunskap, färdigheter och attribut som är relevanta för elektrisk och elektronisk teknik, design och simulering, beräkning och programmering, styrsystem och inbyggda system, samt undersöker hållbarhet och innovation inom branschen och affärsmetoder.

    • Saar, Bahrain

    På Campus

    Engelsk

    Koncentrationsplanen i datavetenskap förbereder studenterna för att inneha positionen som systemutvecklare, en mobil applikationsutvecklare och administrativa och ledande befattningar inom analys, design, implementering, underhåll, drift och hantering av datorbaserade informationssystem.

    • Saar, Bahrain

    På Campus

    Engelsk

    B.Sc i företagsekonomi (Islamic Finance Concentration) vid UCB är ett av de tidigaste kandidatprogrammen inom islamisk ekonomi som undervisas i kungariket Bahrain och i Gulf Cooperation Council (GCC) -regionen. Vi är också stolta över att vår B.Sc i företagsekonomi (Islamic Finance) är det enda islamiska finansprogrammet i GCC-regionen som erkänns som Accounting and Auditing Organization for Islamic Financial Institutions (AAOIFI) Affiliated University.

    • A'ali, Bahrain

    Blandad

    Engelsk

    Detta program syftar till att orientera studenten för att möta de nya utmaningarna och förändringarna i Business Administration World inom korrekt utformade och utvalda kurser som skulle utveckla deras intellektuella och praktiska förmågor. Dessutom syftar detta program till att uppmuntra elevernas kreativitet så att de kan utveckla sitt eget och arbetsliv i framtiden.

    • Al Hidd, Bahrain

    Engelsk

    Detta examensprogram ger studenterna en möjlighet att få en bred inblick i alla aspekter av flygledning, inklusive flyg- och flygplatshantering, luftfartsstrategi och rollen för lufttransport i global logistik.

    • Sanad, Bahrain

    Heltid

    130 timmar

    På Campus

    Engelsk

    Kandidatexamen i medieprogram på Gulf University är utformad för att utveckla mediekompetenser för studenter som vill arbeta inom mediefält genom att utveckla sina kunskaper och yrkeskunskaper. Programmet riktar sig också till studenter med viss tidigare erfarenhet av media. Programmets motivering är att ge studenterna den kunskap som krävs inom media, radio och tv, journalistik och PR genom att följa ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt och professionella metoder som följer en ordnad sekvens av moduler.

    • Saar, Bahrain

    På Campus

    Engelsk

    Marknadsföringskoncentration vid University College of Bahrain (UCB) återspeglar fältets omfattande natur genom att erbjuda omfattande kurser inom akademiska områden som sysslar med att skapa, kommunicera, leverera och utbyta varor och tjänster. Marknadsföringspersonal bygger sina individuella karriärvägar genom sina olika kompetensområden för att belöna applikationer inom olika delar av den privata eller offentliga sektorn.

    • A'ali, Bahrain

    Blandad

    Engelsk

    Under dagens revolutionära era inom IT och IT har en mycket komplex och utmanande affärsmiljö resulterat i krav på IT-expertis till alla organisationer inom sina olika områden. Organisatorisk framgång är starkt korrelerad med en organisations förmåga att klara av snabbare framsteg och förändringar i ITC, särskilt inom kommunikation och beslutsfattande.

    • Al Hidd, Bahrain

    Engelsk

    Detta program ger studenterna en solid grund för en karriär som licensierad flygingenjör. Kandidater från denna examen kommer att kunna arbeta inom flygteknikavdelningar eller flygunderhållsorganisationer som certifierande ingenjör eller design och modifiering av flygplanssystem.