BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Riffa Bahrain 2019

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Bahrain har kunnat införliva samma utbildningssystem som EU för att förbättra kvaliteten i högre utbildning bland studenter i det här landet. De har också utbildningsprogram utbyte med andra elever i världen. Detta har möjliggjort deras universitetsinstitutioner att erbjuda internationellt accepterade utbildning.

Riffa är en av de stora städerna i Bahrain har många högre utbildning centra som även erbjuder internationella läroplaner till studenter. En högskola som Bahrain Riffa College har tjänat staden effektivt under många år.

Jämför kandidatprogram in Riffa i Bahrain 2019

sökresultat funna Filter

Bachelor i arkitektur i arkitekturdesign

Royal University for Women
Campusstudier Heltid Deltid 5 år September 2019 Bahrain Riffa + 1 fler

Programmet fokuserar på ett brett spektrum av uppfattningar som kopplar samman flera gemensamma problem som plats, sammanhang, praktik, byggnadsmetoder, material och viktigast av arkitektens roll.