BACHELORSTUDIES.SE

Sök de 172 mest populära kandidatprogrammen i Australien 2019

Många studenter från hela världen väljer Australien som sin destination för högre utbildning. Australien har utbildning i höga tankar om och universitet strävar efter högsta kvalitet i akademiker. Med en kandidatexamen Australien program, det är verkligen en internationell erfarenhet som studenter reser från hela världen, förbättra lärandet och låta eleverna personligen växa. Förutom dessa skäl att välja en kandidatexamen Australien har detta land något att erbjuda varje elev, inklusive dynamiska städer, vackra landskap, och äventyrlig land och hav aktiviteter.

Många studenter som valt en kandidatexamen Australien grad har fördelen att kunna arbeta runt om i världen, eftersom många av universiteten är kopplade till institutioner i andra länder. Studenter i Bachelor Australien programmen kommer inte bara att lära sig väsentliga i deras valda disciplinen, men de kommer också att få de kunskaper som krävs för att tänka kritiskt, kreativt och självständigt.

Om du vill veta mer om program för en kandidatexamen Australien examen, bläddra alternativen nedan eller begränsa din sökning med rutorna ovan. Ta nästa steg idag!

sökresultat funna Filter

Kandidat i agribusiness

Leaders Institute
Campusstudier Heltid 3 år Januari 2020 Australien Brisbane City

Australien är världsledande inom hållbart jordbruk och livsmedelsproduktion. Globalt finns det en allvarlig brist på agribusiness-proffs. Leaders Institute kandidatexamen för agribusiness är idealiskt för att förbereda akademiker för denna färdiga marknad nationellt och internationellt.

Kandidatexamen i musik (prestation)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
Campusstudier Heltid Deltid 2 år September 2019 Australien Surry Hills + 1 fler

AMPAs kandidatexamen producerar konsekvent professionella artister och kompositörer som är redo för de utmaningar som en karriär i musik kommer att kasta på dem.

Kandidatexamen i affärsinformationssystem

University of Wollongong
Campusstudier Heltid Deltid 3 år Mars 2020 Australien Wollongong Liverpool + 2 fler

Kursen är speciellt utformad för att förbereda dig för en karriär som systemanalytiker eller en informationssystemspecialist. Förutom att ha förmåga att arbeta i en affärsmiljö kan akademiker arbeta för regeringen eller ideella organisationer.

Bachelor of Information Technology

La Trobe University
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Australien Melbourne Bendigo Sydney + 2 fler

Detta treåriga examen har ett starkt fokus på branschprojekt, vilket ger dig chansen att utveckla en medelstor program programvara i din sista året.

Civilingenjörsexamen (heder)

Queensland University of Technology
Campusstudier Heltid 4 år Februari 2020 Australien Brisbane

Skräddarsy din kurs till dina intressen med ett urval av åtta teknikområden. Få kvalitetsupplevelse med certifierade ingenjörer genom vårt integrerade inlärningsprogram.

Kandidatexamen i handel

The University of Western Australia
Campusstudier Januari 2020 Australien Crawley

Erfarenheterna i världen är kärnan i handelskunskapen. Denna grad utvecklar dina analytiska, kommunikations- och problemlösande färdigheter, vilket ger dig ett globalt perspektiv på affärer och förbereder dig att bedriva en karriär inom branschen, offentliga eller icke-vinstdrivande sektorer. Lär dig av ledande akademiker, utveckla branschnätverk på hög nivå och ta examen med en grad som kan ta dig överallt i världen.

Bachelor of Commerce (marknadsföring)

University of Wollongong Faculty of Business
Campusstudier Heltid 3 år Januari 2020 Australien North Wollongong

Marknadsföring är aktiviteter, institutioner och processer för att skapa, kommunicera och leverera produkter och tjänster. Detta inkluderar att underlätta relationer för att leverera värde för konsumenter, kunder och samhälle.

Bachelor of Applied Cloud Technology

La Trobe –Didasko
Internet Heltid Deltid 1 - 3 år Januari 2020 Australien Melbourne + 1 fler

La Trobe Universitets kandidatexamen för tillämpad molnteknik har varit avsedd för cloud computing-sektorn i ett unikt samarbete med global jätte Amazon. Molnsektorn njuter för närvarande av snabb tillväxt, men en kritisk kompetensbrist pekar. Denna grad innehåller 6 högt ansedda branschintyg (4 av dem är Amazon Web Services specifika) och graden är utformad med det specifika målet att tillhandahålla sysselsättningslösningar.

Bachelor i näringsliv och handel (marknadsföring)

University of Southern Queensland (USQ)
Campusstudier Internet Heltid Deltid 3 år Kontakt Skolan Australien Toowoomba Springfield Australia Online + 4 fler

Är du kreativ, självmotiverad, gillar att arbeta i ett lag, organiserade men flexibla och mest av allt är intresserade av hur människor tänker och agerar? Då kan USQ: s kandidatexamen för handel och handel (marknadsföring) vara graden för dig. Marknadsföring omfattar de åtgärder som vidtas för att positionera din produkt eller tjänster i händerna på potentiella kunder. Som sådan kan den fokusera energi och resurser hos en organisation till sin bästa potential för maximal vinst på marknaden.

Kandidatexamen i flygledning

University of South Australia
Campusstudier Heltid 3 år Februari 2020 Australien Adelaide

Med världsomspännande efterfrågan på flygexperter som växer kommer UniSA att bygga din kunskap i flygplats- och flygverksamhet och förbereda dig för en global karriär inom flygförvaltning.

Civilingenjörsexamen (civilingenjör och infrastruktur) (heder)

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Campusstudier Heltid Deltid 4 - 8 år Kontakt Skolan Australien Melbourne + 1 fler

Din karriär inom civilingenjör Civil- och infrastrukturingenjörer planerar, konstruerar, bygger, övervakar, hanterar och underhåller den väsentliga infrastrukturen i vårt moderna samhälle.

Civilingenjörsexamen (Civil)

Melbourne Polytechnic
Campusstudier Heltid 4 år Juli 2019 Australien Melbourne

Civilingenjörsutbildningen (Civil) utvecklades efter rigoröst samråd med industrins intressenter, jämförande jämförande kurser inom Australien. Programmet erbjuder en utgångspunkt efter de två första åren på Associate Degree-nivå.

Bachelor of Commerce (Redovisning)

University of Canberra
Campusstudier Heltid 6 terminer Januari 2020 Australien Canberra

Syftet med kursen är att producera affärsmän som är utrustade för att lösa problem i en tvärvetenskaplig affärsmiljö. Handelsvärlden och redovisningen kommer att undersökas i samband med bredare sociala, juridiska, ekonomiska och politiska miljöer.

bai näringslivet - liten företagsledning

Kendall College
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Chicago Australien Sydney Leura + 2 fler

Kendall nya koncentration i Small Business Management kan hjälpa akademiker förbereda att starta och / eller expandera ett litet företag.Genom sina studier och praktik, som kan innefatta studier

Bachelor of Business

Flinders University
Campusstudier Internet 3 år Januari 2020 Australien Adelaide

Kandidatexamen kommer att lära dig att förstå affärsverksamheten och ge dig grundläggande kunskaper och kunskaper som krävs för att bedriva en framgångsrik karriär i näringslivet.