BACHELORSTUDIES.SE

Sök de 155 mest populära kandidatprogrammen i Australien 2019

Många studenter från hela världen väljer Australien som sin destination för högre utbildning. Australien har utbildning i höga tankar om och universitet strävar efter högsta kvalitet i akademiker. Med en kandidatexamen Australien program, det är verkligen en internationell erfarenhet som studenter reser från hela världen, förbättra lärandet och låta eleverna personligen växa. Förutom dessa skäl att välja en kandidatexamen Australien har detta land något att erbjuda varje elev, inklusive dynamiska städer, vackra landskap, och äventyrlig land och hav aktiviteter.

Många studenter som valt en kandidatexamen Australien grad har fördelen att kunna arbeta runt om i världen, eftersom många av universiteten är kopplade till institutioner i andra länder. Studenter i Bachelor Australien programmen kommer inte bara att lära sig väsentliga i deras valda disciplinen, men de kommer också att få de kunskaper som krävs för att tänka kritiskt, kreativt och självständigt.

Om du vill veta mer om program för en kandidatexamen Australien examen, bläddra alternativen nedan eller begränsa din sökning med rutorna ovan. Ta nästa steg idag!

sökresultat funna Filter

Kandidat i agribusiness

Leaders Institute
Campusstudier Heltid 3 år January 2020 Australien Brisbane City

Australien är världsledande inom hållbart jordbruk och livsmedelsproduktion. Globalt finns det en allvarlig brist på agribusiness-proffs. Leaders Institute kandidatexamen för agribusiness är idealiskt för att förbereda akademiker för denna färdiga marknad nationellt och internationellt.

Kandidatexamen i musik (prestation)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
Campusstudier Heltid Deltid 2 år May 2019 Australien Surry Hills + 1 fler

AMPAs kandidatexamen producerar konsekvent professionella artister och kompositörer som är redo för de utmaningar som en karriär i musik kommer att kasta på dem.

Bachelor of Applied Business (Management Major)

La Trobe –Didasko
Online Heltid Deltid 3 - 6 år January 2020 Australien Melbourne + 1 fler

La Trobe University Bachelor of Applied Business (Management Major) kommer att ge dig en bred grund för företagsekonomi som krävs för en rad ledningsroller inom industrin.

Kandidatexamen i redovisning

University of Canberra
Campusstudier Heltid 6 terminer January 2020 Australien Canberra

Syftet med Bachelor of Accounting är att producera högkvalificerade, arbetskraftsexaminade med djup disciplinkunskaper och de tekniska färdigheter som behövs för att fungera som socialt ansvariga bokföringsexperter inom den privata och offentliga sektorn.

Bachelor of business (redovisning och finansiering)

La Trobe University
Campusstudier Heltid 3 år March 2020 Australien Melbourne

Kombinera en stark grund i affärer med en dubbel inriktning på redovisning och finansiering genom den här kursen. Du kommer att ta examen med ett professionellt ackrediterad huvudämne redovisning samt kunskaper och färdigheter inom corporate finance, internationell ekonomi, riskhantering och investeringar och portföljhantering.

Bachelor of Commerce (International Business)

University of Wollongong Faculty of Business
Campusstudier Heltid Deltid 3 år January 2020 Australien North Wollongong + 1 fler

Internationell verksamhet handlar om att förstå företag i andra kulturer och regioner, och lära sig att tänka globalt om näringslivet.

Kandidatexamen i handel

The University of Western Australia
Campusstudier January 2020 Australien Crawley

Erfarenheterna i världen är kärnan i handelskunskapen. Denna grad utvecklar dina analytiska, kommunikations- och problemlösande färdigheter, vilket ger dig ett globalt perspektiv på affärer och förbereder dig att bedriva en karriär inom branschen, offentliga eller icke-vinstdrivande sektorer. Lär dig av ledande akademiker, utveckla branschnätverk på hög nivå och ta examen med en grad som kan ta dig överallt i världen.

Bachelor of Information Technology

University of South Australia
Campusstudier Online Heltid Deltid 3 år January 2020 Australien Adelaide + 2 fler

Bachelor of Software Engineering (Game Programming)

Torrens University Australia
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år February 2020 Australien Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Nya Zeeland Auckland + 8 fler

Kandidatexamen i psykologisk vetenskap (heder)

Bond University
Campusstudier Heltid 36 veckor January 2020 Australien Robina

The Bachelor of Psychological Science (Honours) är utformad för att ge studenterna en integrerad, övergripande, och fullständig utbildning i disciplinen psykologi.

Kandidat i Informationsteknologi

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Campusstudier Online Heltid 3 år July 2019 Australien Melbourne + 1 fler

Utveckla IT-infrastrukturer och stödja de personer som använder dem. Bli en IT-specialist. Arbeta inom områden som apputveckling, cloud computing, mobil databehandling, sociala medier, webbsystem eller multimedia.

Civilingenjörsexamen (Civil)

Melbourne Polytechnic
Campusstudier Heltid 4 år July 2019 Australien Melbourne

Civilingenjörsutbildningen (Civil) utvecklades efter rigoröst samråd med industrins intressenter, jämförande jämförande kurser inom Australien. Programmet erbjuder en utgångspunkt efter de två första åren på Associate Degree-nivå.

Kandidatexamen i kreativ konst (heder) (bildkonst)

University of Southern Queensland (USQ)
Campusstudier Online Heltid Deltid 1 år July 2019 Australien Toowoomba Australia Online + 3 fler

Förbättra din förståelse för bildkonstteori och övning med vår kandidatexamen för kreativ konst (heders) (Visual Arts). Denna grad ger dig möjlighet att kritiskt analysera en rad historiska och samtida problem och utforska deras inverkan på konsten och samhället. Du får också möjlighet att slutföra en avhandling under handledning i ditt intresseområde.

Handelsexamen - liberala studier

University of Sydney - Business School
Campusstudier Heltid 4 år January 2020 Australien Sydney

Bachelor of Commerce (Liberal Studies) kompletterar yrkesverksamhetsrelaterade studier och ackreditering av handelskandidaten med ytterligare studier på språk

Bachelor of Business

Stott's College
Campusstudier Heltid 3 år November 2019 Australien Melbourne

Kursen är utformad för att ge dig en solid grund i affärsdiscipliner, vilket garanterar att du kan arbeta i ett antal roller mellan organisationer eller driva ditt eget företag. Genom både teoretiska och praktiska exempel lär du dig färdigheterna att vara anpassningsbara och proaktiva i den snabbt föränderliga handelsvärlden. Du kommer att få en omfattande kunskap om branschen, med ämnesstudier inom ett brett spektrum av områden, inklusive: Business, Human Resources, Information Systems, Law och Marketing.