BACHELORSTUDIES.SE

Sök de 161 mest populära kandidatprogrammen i Australien 2019/2020

Många studenter från hela världen väljer Australien som sin destination för högre utbildning. Australien har utbildning i höga tankar om och universitet strävar efter högsta kvalitet i akademiker. Med en kandidatexamen Australien program, det är verkligen en internationell erfarenhet som studenter reser från hela världen, förbättra lärandet och låta eleverna personligen växa. Förutom dessa skäl att välja en kandidatexamen Australien har detta land något att erbjuda varje elev, inklusive dynamiska städer, vackra landskap, och äventyrlig land och hav aktiviteter.

Många studenter som valt en kandidatexamen Australien grad har fördelen att kunna arbeta runt om i världen, eftersom många av universiteten är kopplade till institutioner i andra länder. Studenter i Bachelor Australien programmen kommer inte bara att lära sig väsentliga i deras valda disciplinen, men de kommer också att få de kunskaper som krävs för att tänka kritiskt, kreativt och självständigt.

Om du vill veta mer om program för en kandidatexamen Australien examen, bläddra alternativen nedan eller begränsa din sökning med rutorna ovan. Ta nästa steg idag!

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i redovisning

Leaders Institute
Campusstudier Heltid 3 år Januari 2020 Australien Brisbane City

Leaders Institute kandidatexamen är en omfattande samtida kurs som ger kandidater en bred förståelse för praktisk, teknisk och teoretisk redovisning, ekonomisk och allmän affärsförmåga och kunskap. Kandidater från kursen förvärvar en utbildning grundad på alla aspekter av redovisningspraxis inklusive affärsfinansiering, företags- och bolagsrätt, beskattningsrätt, förvaltning och ekonomisk redovisning, redovisningsteori och processer samt revisions- och försäkringsfunktioner.

Kandidatexamen i musik (prestation)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
Campusstudier Heltid Deltid 2 år Januari 2020 Australien Surry Hills + 1 fler

AMPAs kandidatexamen producerar konsekvent professionella artister och kompositörer som är redo för de utmaningar som en karriär i musik kommer att kasta på dem.

Bachelor of Business informationssystem

La Trobe University
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Australien Melbourne

Informationssystem hjälpa människor använder teknik för att göra bästa möjliga beslut. Denna grad ackrediterat av den australiska Computer Society, ger dig en övergripande förståelse av de verktyg och tekniker som krävs för att hantera dessa komplexa system, och kreativa innovativa lösningar till informations utmaningar.

Bachelor i psykologisk vetenskap

University of Wollongong
Campusstudier Heltid Deltid 3 år Mars 2020 Australien Wollongong + 1 fler

Psykologi är den vetenskapliga undersökningen av det mänskliga sinnet och dess funktioner, och hur de påverkar beteendet. Psykologisk forskning syftar till att identifiera de mekanismer som förklarar beteende i olika sammanhang. Psykologer använder forskningsresultat för att hjälpa oss att förstå vem vi är och hur vi tänker, känner, agerar och förändrar. Genom att förstå dessa aspekter av mänskligt beteende kan psykologer främja välbefinnande och förstå psykologiska problem som påverkar människor. Psykologernas kunder omfattar barn, vuxna, par, familjer och organisationer.

Kandidatexamen i handel

The University of Western Australia
Campusstudier Januari 2020 Australien Crawley

Erfarenheterna i världen är kärnan i handelskunskapen. Denna grad utvecklar dina analytiska, kommunikations- och problemlösande färdigheter, vilket ger dig ett globalt perspektiv på affärer och förbereder dig att bedriva en karriär inom branschen, offentliga eller icke-vinstdrivande sektorer. Lär dig av ledande akademiker, utveckla branschnätverk på hög nivå och ta examen med en grad som kan ta dig överallt i världen.

Kandidat i Kreativa Industrier

Queensland University of Technology
Campusstudier Heltid 3 år Februari 2020 Australien Kelvin Grove

QUT är en global ledare inom den kreativa industrin. Välj en kombination av studieområden som passar dina kreativa intressen och ambitioner, och hjälpa dig att utveckla din kreativa nisch.

Bachelor of Entertainment Management

Australian Institute of Music
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år Kontakt Skolan Australien Sydney Melbourne + 2 fler

Hantera musikbranschens affärssida: Ta din kunskap till nästa nivå.

Bachelor of Commerce (redovisning) DBCA

University of South Australia
Campusstudier Internet Heltid Deltid 3 år Februari 2020 Australien Adelaide + 2 fler

Bachelor of Commerce (Accounting) är ett integrerat program som ger dig viktiga affärs- och handelsfärdigheter genom branschfokuserade kärnkurser. Kombinerad med en specialisering i redovisning och möjlighet att integrera praktik, mentorskap eller arbete integrerat lärande, kommer du att utbilda med kunskap och förtroende för att lyckas i redovisningsspecifika roller.

Bachelor of Applied Cloud Technology

La Trobe –Didasko
Internet Heltid Deltid 1 - 3 år Januari 2020 Australien Melbourne + 1 fler

La Trobe Universitets kandidatexamen för tillämpad molnteknik har varit avsedd för cloud computing-sektorn i ett unikt samarbete med global jätte Amazon. Molnsektorn njuter för närvarande av snabb tillväxt, men en kritisk kompetensbrist pekar. Denna grad innehåller 6 högt ansedda branschintyg (4 av dem är Amazon Web Services specifika) och graden är utformad med det specifika målet att tillhandahålla sysselsättningslösningar.

Bachelor of Commerce (Finance)

University of Wollongong Faculty of Business
Campusstudier Heltid Deltid 3 hitta din juris doktor Januari 2020 Australien North Wollongong Sydney + 2 fler

Finans handlar om pengar och investeringar. Människor på egen hand och i partnerskap, företag och andra enheter (inklusive statliga och federala regeringar) har ett gemensamt mål om lönsam investering.

Kandidat i Digital Media

University of South Australia Online
Internet Heltid Deltid 3 år Januari 2020 Australien Adelaide + 1 fler

University of South Australia Online digitala medieexamen är en grundläggare i det breda utbudet av praktiska och tekniska färdigheter som arbetsgivare säger att de behöver. Du lär dig i en kreativ miljö som integrerar den senaste tekniken och kreativ praxis med den senaste Adobe Creative Cloud-programvaran som du har tillgång till gratis. I slutet av examen kommer du att bli en utmärkt visuell berättare med en bred grund i väsentliga designfärdigheter inklusive video- och dokumentärproduktion, animering och visuella effekter, digital humaniora och grafisk design.

Civilingenjörsexamen (civilingenjör och infrastruktur) (heder)

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Campusstudier Heltid Deltid 4 - 8 år Kontakt Skolan Australien Melbourne + 1 fler

Din karriär inom civilingenjör Civil- och infrastrukturingenjörer planerar, konstruerar, bygger, övervakar, hanterar och underhåller den väsentliga infrastrukturen i vårt moderna samhälle.

Bachelor i byggnadsmiljön

Melbourne Polytechnic
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Australien Melbourne

Melbourne Polytechnic Bachelor of the Built Environment har utvecklats efter rigoröst samråd med branschintressenter och benchmarking med jämförande kurser inom Australien för att säkerställa att eleverna har nödvändiga färdigheter som krävs av arkitekter på grundnivå. Bygg din framtid med Melbourne Polytechnic .

Bachelor i kommunikation och media (Television och Radio)

University of Southern Queensland (USQ)
Campusstudier Internet Heltid Deltid 3 år Kontakt Skolan Australien Toowoomba Australia Online + 3 fler

Vill du producera TV / radioprogram, skapa animering, utveckla en dokumentär eller förstå ins och outs av video och ljudproduktion? USQ: s kandidatexamen för kommunikation och media (television och radio) ger en praktisk miljö för studenter intresserade av professionell användning av media-sändningsteknik.

Bachelor of Business i redovisning

Avondale College of Higher Education
Campusstudier Heltid Deltid 3 år Kontakt Skolan Australien Cooranbong Wahroonga + 2 fler

Oavsett om din passion är redovisning, personal, marknadsföring, eller en kombination av dessa, kommer en Bachelor of Business hjälpa dig att öppna dörrar till ett brett spektrum av karriärmöjligheter.