BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen i Port Macquarie Australien 2019/2020

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Australien är en ö land och kontinent på södra halvklotet, i SW Pacific, en medlemsstat i Samväldet.

Många utbildningsmöjligheter har kommit upp i detta område för att främja och bidra till pedagogiska normer. Charles Sturt University och även TAFE har ett campus här där olika kurser erbjuds.

Jämför kandidatprogram i Port Macquarie i Australien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Bachelor of Psychology

Charles Sturt University
Campusstudier Internet Heltid Deltid 4 - 8 år Januari 2020 Australien Wagga Wagga Port Macquarie Bathurst + 4 fler

Medan CSU fyraåriga Bachelor of Psychology ger dig de minimi akademiska krav att satsa på en karriär som psykolog, kommer du också att vara kvalificerad att ta anställning i ett av de olika områden där psykologisk kunskap värderas högt.

Ungkarl av kreativ konst och formgivning (grafisk design)

Charles Sturt University
Campusstudier Internet Heltid Deltid 3 - 6 år Januari 2020 Australien Wagga Wagga Port Macquarie + 3 fler

Bachelor of Creative Arts and Design (grafisk design) förbereder dig för att arbeta som en självständig konstnär och designer eller bransch anställd läkare.

Kandidatexamen i kommunikation (reklam)

Charles Sturt University
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år Januari 2020 Australien Port Macquarie Bathurst + 2 fler

CSU: s Bachelor of Communication (Reklam) förbereder dig för en värld av reklam. Banan har en global kommunikation perspektiv, där nationella gränser är ofta irrelevanta och publiken är flytande och föränderligt.

Kandidatexamen i straffrättsliga

Charles Sturt University
Campusstudier Internet Heltid 3 år Januari 2020 Australien Port Macquarie Bathurst + 2 fler

CSU: s Bachelor of Criminal Justice utrustar dig med de kunskaper och färdigheter att gå vidare till Associate Degree i polis Practice (ADPP) och övervägas ytterligare för inträde i NSW polisen, med förbehåll för professionell lämplighet.

Kandidatexamen i socialt arbete

Charles Sturt University
Campusstudier Internet Heltid Deltid 4 - 8 år Januari 2020 Australien Wagga Wagga Port Macquarie Dubbo + 4 fler

CSU: s Bachelor of Social Work utrustar dig med de kunskaper och färdigheter som att ge ett värdefullt bidrag i social- och socialt arbete organ, vare sig på landsbygden, storstads inställningar eller utomlands.

Ungkarl av motion och idrottsvetenskap (med inriktning)

Charles Sturt University
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år Januari 2020 Australien Port Macquarie Bathurst + 2 fler

Erbjuds online och på Bathurst och Port Macquarie campus, kommer CSU: s Bachelor of Motion och idrottsvetenskap (med inriktning) ger dig en grund i de teoretiska och praktiska delarna av motion vetenskap.

Kandidatexamen i företagsekonomi

Charles Sturt University
Campusstudier Internet Heltid Deltid 3 - 6 år Januari 2020 Australien Albury Bathurst Melbourne Sydney Wagga Wagga Port Macquarie Canberra + 8 fler

Vår Bachelor of Business Studies är en "designer grad", vilket ger dig möjlighet att studera ett brett spektrum av ämnen, inklusive humaniora och naturvetenskapliga ämnen, tillsammans med dina affärs ämnen för att ge de kunskaper och färdigheter du behöver i din arbetsplats eller framtida karriär .

Kandidatexamen i redovisning

Charles Sturt University
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år Januari 2020 Australien Albury Bathurst Melbourne Wagga Wagga Port Macquarie + 5 fler

CSU: s Bachelor of Accounting kommer att ge dig de analytiska, kommunikation och ledarskap du behöver för att bli en eftertraktad företag professionell. Oavsett bransch du vill arbeta i och var du vill bo, kan vår Bachelor of Accounting ta dig dit.