Filter
Kandidatexamen
Australien New South Wales Newcastle Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Newcastle Australien 2019

Kandidatexamina från ackrediterade högskolor och universitet kan vara viktiga trappsteg mot en framgångsrik karriär.Den vanligaste typen av grundutbildningen är en ungkarl 's examen, vanligen beviljas efter fyra års framgångsrik studie

Australien har sju av de 100 lärosäte i världen! Australien sitter ovanför lik av Tyskland, Nederländerna och Japan, placera åttonde i Universitas 2012 U21 Ranking av nationella system för högre utbildning.

Stadens kärna leverantör av högre utbildning är University of Newcastle. Det finns andra campus i stora universiteten ligger i Newcastle, som erbjuder olika forskarutbildning och grundutbildning.

Jämför kandidatprogram i Newcastle i Australien 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Australien
New South Wales
Newcastle
Studietyp
Tempo
Hunter TAFE - Australia

The Bachelor of småbarnsfostran och vård (Född-5) syftar till att utveckla tidig barndom lärare som kan integrera teoretiska kunskaper till praktiska utbildning och vård ... [+]

Den Bachelor of småbarnsfostran och vård (Född-5) syftar till att utveckla tidig barndom lärare som kan integrera teoretiska kunskaper till praktiska utbildning och vård färdigheter på arbetsplatsen.

Det finns en stark ansökte lära fokus till denna grad så att när du uppgraderar, kommer du vara beredd att arbeta med barn i en mängd olika inställningar, inklusive lång dagvård, förskola, integrerade barn- och familjetjänster och tidiga insatser.

Den akademiska och teoretiska innehåll kompletteras med arbetserfarenhet som gör att du kan tillämpa vad du lärt dig i en verklig miljö.

Du kommer att studera barns utveckling och pedagogiska metoder, etik, mångfald och social rättvisa. Under din praktik, kommer du att ha möjlighet att testa dina teoretiska kunskaper i en riktig arbetsplats.... [-]

Australien Newcastle
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska