Filter
Kandidatexamen
Australien Victoria Mildura Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Mildura Australien 2019

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Australien är en ö land och kontinent på södra halvklotet, i SW Pacific, en medlemsstat i Samväldet.

Mildura är känt för att vara en viktig jordbruk centrum. Däremot kan anmärkningsvärda högskoleutbildning hittas i denna regionala staden. Sunraysia Institute of TAFE och en regional campus La Trobe University kan hittas i Mildura.

Jämför kandidatprogram i Mildura i Australien 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Australien
Victoria
Mildura
Studietyp
Tempo
La Trobe University

Få en internationellt ackrediterad redovisning examen samtidigt bygga din egen specialisering inom ett företag disciplin med denna grad. ... [+]

Få en internationellt ackrediterad redovisning examen samtidigt bygga din egen specialisering inom ett företag disciplin med denna grad.

Under ditt första år kommer du att introduceras till en rad olika företag discipliner såsom ekonomi, finans och marknadsföring. Du kommer också att slutföra den första ämnet för din bokföring större.

Genom denna stora, kommer du att bygga detaljerad kunskap om ekonomisk och administrativ redovisning, bokföring informationssystem och revision. Du kommer också att utveckla projektledning kompetens och en medvetenhet om etik, mänskliga rättigheter, hållbarhet och allmän ordning, förbereda dig för karriärer inom områden som beskattning, ekonomisk förvaltning, kriminaltekniska redovisning och affärsrådgivning.... [-]

Australien Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton  + 2 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
La Trobe University

Kursen ger dig möjlighet att studera branschspecifika områden som evenemang, idrott, turism och hospitality management. Du kan också välja en disciplin som redovisning, e ... [+]

Passa på att uppleva en rad affärs discipliner innan beslut fattas om din stora och anpassa dina motiv som passar dina karriärmål.

Kursen ger dig möjlighet att studera branschspecifika områden som evenemang, idrott, turism och hospitality management. Du kan också välja en disciplin som redovisning, ekonomi, finans, management eller marknadsföring som din primära större, och matcha det med något företag eller icke-business större, mindre eller elektiv från hela universitetet.

Din första året ger dig en överblick av affärsmetoder och förbereder dig att ta på högre nivå problemlösning i andra och tredje året. Dina ämnen kommer att introducera dig till redovisning, finansiering, management, marknadsföring och ekonomi - allt för att förstå affärsmiljöer. Med prov en rad frågor i första termin, kan du sedan välja en eller två discipliner att specialisera sig på under resten av din kurs.... [-]

Australien Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton Sydney  + 3 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska